Neodoljivi sinčić

Dok spava u maminom naručju: Antonija Mišura Sandrić konačno pokazala malenog frajera i otkrila njegovo ime

U obitelji naše bivše košarkaške reprezentativke ove se zime dvostruko veseli - osim proslave drugog rođendana kćerkice, Sandrići su dobili i sina, a sada je ponosna mama otkrila i njegovo ime.

Naša najpoznatija košarkašica Antonija Mišura Sandrić konačno je pokazala najmlađeg člana obitelji. Sinčić kojeg je rodila 27. siječnja u Šibenskoj bolnici, stigao je sretno kući s mamom i sada uživa u pažnji cijele obitelji - ponosne starije seke Tare i tate Marka Sandrića.

Sportašica je na Instagramu prvi put pokazala fotografiju dječaka te otkrila da se zove Noel. Dok dječak spokojno spava u majčinom zagrljaju glavicu mu grije neodoljiva dječja kapica u nježnoj bež boji, baš kao i robica za bebe u koju je obučen.

image

Antonija Mišura Sandrić pokazala je sina Noela.

PRIVATNA ARHIVA

Sinčić je došao na svijet tjedan dana prije očekivanog termina. Kako je za Gloria.hr otkrila sretna mama samo nekoliko sati nakon poroda, bebica je teška 3610 grama, a duga 51 cm.

Čitajte i: Antonija Mišura Sandrić o prinovi: ‘Sinčić nas je iznenadio tjedan dana prije poroda, ali sve je prošlo savršeno‘

'Žena sve uspije'

"Već oko 10 sati ujutro osjetila sam prave trudove, a sin nam se rodio u 11:30 sati. Marko je cijelo vrijeme bio uz mene na porodu", dodala je Antonija te otkrila kako je i ovoga puta sve bilo vrlo brzo.

"Imam super iskustvo. I ovoga puta na porodu su mi bile babice i moja doktorica koja je vodila trudnoću. Čak i kad misliš da ne možeš sve izdržati, žena sve uspije. Sinčić nas je iznenadio tjedan dana prije poroda, ali sve je prošlo savršeno" pohvalila se sretna mama. Tom je prilikom kazala da su ona i suprug Marko ime dječaka htjeli još malo zadržati za sebe - no sada je stigao trenutak da i malenog i njegovo ime saznaju svi.

Dolazak novog frajera u obitelj zahtijevao je i preuređenje dječje sobe koja je do sad bila Tarino carstvo, pa su ružičaste tonove sada zamijenili oni boje karamele. Malena Tara osim preuređene sobe, dobila je najljepši poklon za svoj drugi rođendan, naime djevojčica je 3. veljače, nepunih tjedan dana nakon rođenja brace napunila dvije godine, što su ponosni roditelji i propisno proslavili uz predivnu tortu.

Linker
03. kolovoz 2022 10:14