‘Najljepše su oči moje majke‘

Dok se javnost brine, Mišo Kovač objavljuje spotove: Izbacio drugi od četiri snimljena videa

Kako kažu iz Mišinog tima ovo su tjedni posvećeni najuspješnijem pjevaču naših prostora koji je do danas prodao više od 20 milijuna nosača zvuka.

Iako je legenda domaće glazbene scene i dalje u bolnici zbog respiratornih problema, novi spot za pjesmu Mate Miše Kovača ugledao je svjetlo dana. Nakon što je ove jeseni marljivo snimao spotove za čak četiri svoje pjesme, glazbenik je odlučio svakog ponedjeljka svojim obožavateljima predstaviti po jedan video spot. Ovog ponedjeljka objavljen je i videospot za još jedan veliki hit "Najljepše su oči moje majke".

Upravo pjevajući ovu pjesmu na turneji po Njemačkoj, a predstavljajući Hrvatsku, Mišo je čak 23 puta zaredom osvojio prvo mjesto i time postao ukupni pobjednik turneje. Stoga i nije čudo zašto je baš ovu pjesmu odabrao za snimanje videospota u suradnji s dugogodišnjim suradnikom i prijateljem Željkom Petrešom te u koprodukciji Suzyja i Croatia Recordsa.

Pogledajte video

Čitajte i: Mišo Kovač završio u bolnici zbog respiratornih problema: Nije životno ugrožen i oporavlja se

Da je riječ o glazbeniku koji i danas u 81. godini života uživa u velikoj popularnosti govori i podatak da je u samo sedam dana prvi snimljeni spot "Čuvajte mi pismu" prešao 100 tisuća pregleda na YouTubeu. Ništa manje ne očekuje se niti od novog spota za pjesmu koju je skladao i napisao veliki Đorđe Novković, Mišin dugogodišnji suradnik i prijatelj, dok je još jedan velikan, Rajmond Ruić, raspisao aranžman.

Čitajte i: Konačno otkrio na čemu je radio: Mišo Kovač ne staju ni u 81. godini, izbacio spot koji je snimao, a najavio ih još

Nema razloga za brigu

image
Mišo Kovač otpjevao je brojne hitove.
PROMO

Stoga ne čudi veliki interes javnosti kada su krajem proteklog tjedna saznali da je Mišo hospitaliziran u splitskom KBC-u, iako pjevač nije životno ugrožen, mnogi su se zabrinuli. Iako se nagađalo je Mišo zadržan u bolnici zbog respiratornih tegoba, to je opovrgnula njegova kći Ivana Kovač. Za Slobodnu Dalmaciju kazala je da je tata jednostavno često po kontrolama - te da je sada sve dobro.

"Znate li po čemu znam da je tata dobro? Po tome što mene zove pedeset puta dnevno! Bila sam nedavno gošća iznenađenja na jednoj svadbi, a prije negoli je završila, već me zvao i pitao: 'Mala, je l' sve dobro ispalo?', i tako dalje. Stalno pita kad ću snimati, sto savjeta daje, ukratko, pila me po običaju; znači, dobro je", kazala je Ivana za Slobodnu.

Linker
18. travanj 2024 16:32