Facebook
ZET I PUNICA

Dok je Ella u bolnici, mama uvodi red po kući

Prije nekoliko dana Ella Dvornik rodila je djevojčicu, a uzbuđenje u sretnoj obitelji Dvornik ne jenjava. Simpatičnim, zabavnim i nadasve iskrenim objavama ‘Dinine cure’ svakodnevno uveseljavaju obožavatelje, a posljednja u nizu svima je izmamila osmijeh na lice i pokazala kako su baš ‘sve mame iste’.

Prinova u obitelji, i to prva, najveći je događaj u životu jedne obitelji. Mora se misliti na sto sitnica, a pri organizaciji života u prvim danima neophodne su mame, sestre, bake, prijateljice – ženske iskusne ruke koje će mladoj mami “posložiti stvari”. Svoj zadatak doslovno je shvatila Danijela Dvornik, koja je u Ellin i Charlesov stan odlučila “uvesti reda” kako bi malena Balie Dee i njezina mama iz bolnice stigle u savršeno okruženje.

Ella i Charles nedavno su preselili u novi dom, a kako o svemu, tako je Ella javnost obavještavala i o nedostatku nekih osnovnih komada namještaja, poput, primjerice, ormara za garderobu. Beba je uranila tri tjedna, ormar nije stigao, Ella je hospitalizirana prije desetak dana – nastupio je problem. No, nema problema za kojeg mama nema rješenje, pa je tako Danijela posjetila svog zeta Charlesa i objasnila mu “kako stvari stoje”. Ormar je naručila sama, a odlučila je i gdje će stajati te koja je zapravo soba u novom domu mlade obitelji idealna za spavanje.

Duhovitu objavu novopečene mame prenosimo u cijelosti:

Linker
13. travanj 2024 05:25