svaka čast

Dogovor s početka veze poštuju i u prekidu! Danijela i Grašo složni su u jednoj stvari od prvog dana

Ljubav su odlučili ne eksponirati, čuvati je za sebe. Petar Grašo i Danijela Martinović takvi su ostali i u prekidu.

Glazbenica Danijela Martinović nije se oglašavala o prekidu dugogodišnje ljubavne veze s kolegom Petrom Grašom, no zato jasno daje do znanja da zna uživati u životnim ljepotama i nakon ljubavnog brodoloma. Ovih dana poznata Splićanka uživa u Istri. Objavila je tako fotografiju na kojoj pozira na zidiću, uz maslinu. "Maslina, zidić, miris ljeta, mir, pjenušac... bolje ne može", napisala je Martinović na Instagramu.

Čitajte i: Je li Danijela Martinović ovim ‘najavila‘ prekid s Petrom Grašom? Prijateljima povjerila da joj puno znači

Krajem proteklog mjeseca posjetila je Pag pa se čini da je Danijela već krenula s laganim ljetnim životnim tempom.

Čitajte i: Danijela Martinović zahvalna na podršci: U teškom periodu pjevačica je odlučila da se neće skrivati od javnosti

Istovremeno, interes javnosti za njezinim ljubavnim životom ne jenjava, no Danijela to potpuno ignorira, odlučna da svoju intimu, kao i dosad, zadrži samo za sebe. Istu politiku i dalje vodi i Petar Grašo pa teško možemo očekivati da će ikada išta o svom odnosu i prekidu istog medijima otkriti.

Svojedobno je Danijela u intervjuu otkrila da se s Grašom na početku njihove veze dogovorila da će intimu čuvati samo za sebe - i 24 godine kasnije donedavni par drži se tog dogovora.

Linker
18. travanj 2024 04:57