Obitelj na prvom mjestu

Dobri geni: Supruga našeg nogometaša pokazala majku i oduševila pratitelje koji su ih zasuli komplimentima

Raquel je jako bliska sa svojom španjolskom obitelji, no jednu članicu obitelji ipak ne pokazuje tako često, sada kada je pokazala majku, mnogi su ostali oduševljeni.

Naš nogometaš i reprezentativac Ivan Rakitić (33) i njegova supruga Raquel Mauri (31) često ističu koliko im je zajedništvo i obitelj bitno. I dok često objavljuju romantične zajedničke fotografije ili vesele obiteljske sa svojim djevojčicama, Raquel ponekad pokaže i druge članove svoje obitelji s kojima je jako bliska.

Tako smo Raquelinu sestru Irene mogli često vidjeti, kako u njenim tako i u Ivanovim objavama, no mnogo je rjeđa prilika vidjeti majku ove dvije sestre Olmu Puri. Sada je Rakitićeva supruga objavila zajedničku fotografiju, uz jednostavan topli natpis "Mami".

Ovo rijetko pokazivanje majke rezultiralo je brojnim komplimentima za njihov izgled, a mnogi su pratitelji naglasili da je očito od koga je Raquel naslijedila svoju ljepotu.

Čitajte i: Jedna od najljepših ljubavnih priča nogometnog svijeta: ‘Rekao sam da će mi ta djevojka postati žena‘

Obasuli ih komplimentima

"Ljepotice, i majka i kći", "Kakva lijepa mama! Jako mi se sviđa vaša zajednička fotografija. Odgojila je jako dobro tebe i Irenu. Neovisna žena s dragocjenim srcem", "Veoma ste lijepe", samo su neki od komentara.

Naš reprezentativac Ivan Rakitić i Raquel vjenčali su se 2013. te imaju kćeri Altheu (7) i Adaru (5). U lipnju 2016. odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

Linker
20. travanj 2024 09:06