LJETOVANJE U HRVATSKOJ

Djevojka Valentina Rossija oduševljena Krkom: ‘Jedno od najboljih iskustva u mom životu‘

Nizu svjetski poznatih osoba koje su ovoga ljeta posjetile Lijepu našu pridružio se i proslavljeni motociklist Valentino Rossi, koji je stigao u pratnji partnerice Francesce Sofie Novello.

Već smo navikli na turiste oduševljene našom obalom, a posebno nas razvesele komentari velikih imena. Jedan od najpoznatijih i najuspješnijih motociklista svijeta, Talijan Valentino Rossi i njegova partnerica Francesca Sofia Novello trenutno ljetuju u Hrvatskoj koja je, sudeći po objavama, ispunila sva njihova očekivanja.

Ako nije na Instagramu, nije se dogodilo - pa upravo zahvaljujući društvenim mrežama znamo koliko su Valentino Rossi i njegova djevojka oduševljeni Krkom.

Čitajte i: Zvijezda popularnog showa na Netflixu oduševljena Dalmacijom: ‘Ovo je sve što sam željela‘

Popularan hvarski restoran Gariful na Instagramu je objavio fotografije na kojima Valentino, kojemu ovo nije prvi izlet u Hrvatsku, uživa u opuštenom izdanju. Čini se da je poznati par odlučio uživati u više destinacija na Jadranu pa su nakon Hvara posjetili i Nacionalni park Krka.

Na Instagramu je Francesca objavila fotografiju na kojoj pozira s Valentinom, a u pozadini se vide prirodne ljepote Nacionalnog parka Krka. "Jedno od najboljih iskustva u mom životu", napisala je Francesca uz fotografiju.

Osim poznatog motociklista, Hvar je oduševio i zvijezdu Netflixovog reality showa ‘Love is Blind‘ Gianninu Gibelli, ali i plesačicu Nadiu Bychkovu.

Linker
24. travanj 2024 16:15