pobjednica dore

Diva je u nju vjerovala od samog početka: Albina obradila veliki hit Doris Dragović

Albina Grčić, koja će nas ove godine predstavljati na Eurosongu, otkrila je na narodnom koju verzije pjesme ćemo najvjerojatnije čuti na pozornicu u Rotterdamu, a za slušatelje je pripremila i jednu poslasticu - obradila je pjesmu "Marija Magdalena" s kojom je Doris Dragović nastupila u Izraelu.

"Nastup na Eurosongu ostvarenje je sna svakog izvođača", rekla je Albina Grčić i navela da se kladionicama ne zamara. Otkrila je i s kojom verzijom pjesme 'Tick-Tock' će najvjerojatnije nastupiti na Eurosongu.

Vidim da su ljudi dosta podijeljeni.

"Osobno sam mišljenja da ova atmosfera pjesme bolje zvuči na engleskom, ali mislim da je zapravo dobitna kombinacija – kombinacija jezika. To je verzija koja je šarmirala ljude i mislim da bi bilo najlogičnije da s tim idemo u Rotterdam. Još nismo donijeli službenu odluku, ali najviše razmatramo tu verziju", odgovorila je Albina na pitanje jesu li skloniji hrvatskoj ili engleskoj verziji.

Čitajte i: Doris Dragović imala je pravi instinkt! Albina Grčić pobjedila na Dori, predstavljat će nas na Eurosongu

Albina zasad nema treme, fokusirana je na pripreme za nastup.

"Pokušat ćemo malo pojačati koreografiju, da možda ja budem više uključena u neke koreografske elemente, pokušati podići scenografiju na neki viši nivo. Vidjet ćemo koliko se možemo igrati s nekim specijalnim efektima, ipak je to veća pozornica, veća su očekivanja i konkurencija pa se i mi moramo u skladu s tim ponašati".

Čitajte i: Prve fotografije sa snimanja! Albina Grčić osvaja YouTube i priprema atraktivan spot za pobjedničku pjesmu

Čitajte i: Ljubavna priča pobjednice Dore: ‘Poznajemo se od treće godine, kasnije su nam se putevi razdvojili...‘

Jedan od najboljih plasmana Hrvatske na Eurosongu ostvarila je prije 22 godine Doris Dragović kad je s "Marijom Magdalenom" osvojila četvrto mjesto. Te 1999. pratili smo njezin nastup u Izraelu, a iste godine rodila se Albina. Prije odlaska u Nizozemsku na narodnom je pokazala kako "Marija Magdalena" zvuči u njezinoj izvedbi.

Linker
19. travanj 2024 01:01