Bili su zajedno 7 godina

Dita von Teese progovorila o optužbama za Mansona: ‘Ovo je moja jedina izjava po tom pitanju‘

Bivša supruga posrnulog glazbenika oglasila se o optužbama koje je iznijelo pet žena, kazala je kako zlostavljanje nije bio razlog njihova prekida.

Nakon turbulentnog tjedna za američkog glazbenika Marilyna Mansona, u kojem ga je pet bivših partnerica optužilo za fizičko i emocionalno zlostavljanje oglasila se njegova bivša supruga Dita Von Teese. Majstorica burleske (48) s glazbenikom (52) je provela sedam godina, od čega su bili u braku otprilike godinu dana - od 2005. do 2006.

Dita je svoju izjavu objavila na Instagramu, isto kao i druge žene među kojima je glumica Evan Rachel Wood i sam optuženik Manson.

"Procesuiram vijesti o Marilynu Mansonu koje su se pojavile u ponedjeljak. Oni koji su bili zabrinuti zbog mene, cijenim vašu dobrotu. Molim vas, znajte da detalji koji su objavljeni, nemaju sličnosti s mojim osobnim iskustvom tijekom naših sedam godina kao par", napisala je u izjavi von Teese.

Čitajte i: Javile se još četiri žrtve: Optužbe glumice kojima upire prstom u Marilyna Mansona bile se utemeljene

Kazala je da su se takve situacije dogodile u njihovoj vezi, ne bi se udala za njega u prosincu 2005. "Otišla sam 12 mjeseci kasnije zbog nevjere i zlouporabe droge. Zlostavljanju bilo kakve vrste nema mjesta u bilo kojoj vezi. Apeliram na vas koji ste pretrpjeli zlostavljanja da poduzmete korake kako biste zacijelili i nađete snage da u potpunosti shvatite sebe", poručila je Dita.

image
Dita Von Teese i Marilyn Manson zajedno su proveli sedam godina, rastali su se 2006.
JACKSON LEE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Za kraj je otklonila bilo kakve mogućnosti da o svom odnosu s posrnulim glazbenikom više javno govori. "Ovo je moja jedina izjava o toj stvari. Hvala što poštujete moju odluku", zaključila je von Teese.

Teške optužbe

Glumica Evan Rachel Wood početkom tjedna istupila je u javnost šokantnim optužbama vezanim za svog slavnog bivšeg zaručnika. Ova 33-godišnja glumica otkrila je kako ju je Manson strašno zlostavljao, iznijela je optužbe javno nakon što su još četiri žene istupile u javnost.

Evan Rachel Wood i Marilyn Manson hodali su tri godine, a zatim se zaručili u siječnju 2010. godine te krajem iste godine okončali vezu. Uz Evans optužbe su podignule i Ashley Walters, Sarah McNeilly, Ashley Lindsay Morgan i umjetnica koja se predstavlja kao Gabriella.

Čitajte i: Javio se i glazbenik: Marilyn Manson nazvao optužbe izvrtanjem stvarnosti, jedna žena mu lajkala

Glazbenik je optužbe opovrgnuo. "Očito moj život i moja umjetnost već su dugo vremena magneti za kontroverze, ali ove nedavne tvrdnje o meni su stravično izvrtanje stvarnosti. Moje intimne veze uvijek su bile potpuno sporazumne s partnericama istomišljenicima. Bez obzira na kako - i zašto - drugi su sada odabrali lažno predstavljati prošlost, i to je istina", napisao je Manson u izjavi na Instagramu.

Mansonova izdavačka kuća Loma Vista otkazala mu je suradnju. "Zbog ovih zabrinjavajućih događaja, odlučili smo da nećemo više raditi s Marilynom Mansonom na ikakvim budućim projektima", stoji u priopćenju izdavača.

Linker
19. travanj 2024 00:10