U PETROVOJ BOLNICI

Dirljiva objava! Influencerica Paula Sikirić jutros je rodila i otkrila neobična imena djevojčice

Popularna domaća influencerica Paula Sikirić jutros je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici rodila malenu Artu Liu.

Paula Sikirić na svijet je donijela prvo dijete. Kao što influencerice po običaju s pratiteljima na društvenim mrežama dijele detalje iz privatnog života, tako je javnost mogla pratiti cijelu trudnoću influencerice Paule Sikirić koja se jutros privela kraju kada je rodila djevojčicu u Petrovoj bolnici.

Nakon objave krenula je lavina čestitki u komentarima.

Unatoč tome što je prije nešto više od mjesec dana Paula hospitalizirana zbog embolije pluća, njezina je trudnoća srećom prošla mirno i bez većih komplikacija. Novopečena mama često je s pratiteljima dijelila kako se osjeća kroz trudnoću, a prije nekoliko dana objavila je i fotografiju sa zaručnikom.

Čitajte i: Paula Sikirić mjesec dana pred porod hospitalizirana zbog plućne embolije: ‘Stanje je ozbiljno, pod nadzorom sam‘

Pauli je partner, s kojim se zaručila nakon tri mjeseca veze, bio najveća podrška tijekom cijele trudnoće.

Čitajte i: Zaruke nakon svega tri mjeseca ljubavi! Domaća influencerica otkriva: 'Zvuči ludo, ali znali smo'

"Blagoslovljene smo, i mala i ja, prekrasnim odgovornim, empatičnim, radišnim muškarcem i budućim tatom. Sve što sam mogla zamisliti u jednom muškarcu i onda još malo, e to je on. Zna kako utješiti, držati kućanstvo u redu i kad mene nema, čini me bezbrižnom i sigurnom", ispričala nam je Paula jednom prilikom.

Linker
10. travanj 2024 19:51