Dino Jelusić
 hrt
Šokirao sve redom

Dino Jelusić je imao tumor: 'Na operaciji sam se jedino bojao da više nikad neću pjevati'

Dino Jelusić (27), glazbenik koji se još 2004. proslavio na dječjoj Euroviziji na kojoj je pjesmom 'Ti si moja prva ljubav' osvojio prvo mjesto, a Hrvate ove godine osobito oduševio i u showu 'Zvijezde pjevaju', na društvenim je mrežama objavio da se borio s opakom bolešću.

"Na današnji dan prije pet godina uklonjen mi je tumor ispod glasnica. Nimalo se nisam plašio dok nisam počeo razmišljati da postoji mogućnost da nakon operacije više neću moći pjevati. To mi je prošlo kroz glavu dok sam na operacijskom stolu čekao svoj red. To nije bio čvorić na glasnicama od iscrpljenosti, bilo je drugačije. Ovo sam ja u Ljubljani, dok sam radio na solo snimci 2014. Morao sam snimiti sve te vokale prije operacije jer sam imao strogo zadane rokove. A onda u jednom trenutku moji dečki iz benda nisu mogli snimiti instrumente za ovaj projekt pa sam ja odradio bubnjeve, bas, gitare i vokale na dvije ili tri pjesme. Luda vremena. Zahvalan sam što je sve to danas samo prošlost", objavio je Dino Jelusić na društvenim mrežama i mnoge svoje obožavatelje dobrano šokirao jer nisu imali pojma kroz što je pjevač prolazio.

Objava je dobila nekoliko tisuća lajkova, a komentari podrške ne prestaju stizati. "Sada samo treba gledati naprijed", "Što reći?... Dino, ti uvijek ponovo iznenadiš čovjeka na dobar način... Već sam ti stotinu puta poželjela svu sreću ovoga svijeta, jer si mlad, a veliki borac i radnik... Najviše te poštujem i cijenim kao osobu koja nikada ne odustaje... Samo i dalje budi takav, jer te svi mi zbog toga i volimo. Glas ti je nevjerojatan, a kao glazbenik si potpuno kompletan, pjevaš, sviraš, skladaš, pišeš stihove... Ma super si! Bravo i sretno u karijeri koju tako pomno gradiš!", "Slavonac je to, nema labavo", samo su neke od riječi upućenih glazbeniku na njegovom Instagramu.

10.04.2019.
Dino Jelusic i Tara Thaller.
Foto: Livio Andrijic
Livio Andrijić
Dino Jelusić i glumica Tara Thaller odnijeli su pobjedu u osmoj sezoni 'Zvijezde pjevaju'

Linker
20. travanj 2024 15:07