iscrpio se

Dijagnoza opasna po život! Clooney završio u bolnici pa otkrio: ‘Nisam vodio brigu‘

Glumac George Clooney završio je hitno u bolnici nakon što je za potrebe uloge naglo izgubio čak 12 kilograma. Dijagnosticirali su mu pankreatitis od kojeg se oporavljao nekoliko tjedana, a potom svu energiju usmjerio na snimanje filma "The Midnight Sky", kojeg je i redatelj.

Nova uloga proslavljenog je Georgea Clooneyja koštala boravka u bolnici! Da glumačka predanost nekada prelazi granice, George je pokazao kada je za potrebe uloge u filmu "The Midnight Sky" smršavio čak 12 kilograma u jako kratkom razdoblju. Četiri dana prije negoli je trebao zaigrati bivšeg astronauta Augustinea Lofthousea, slavni oskarovac završio je u bolnici zbog jakih bolova u trbuhu.

Dijagnosticirali su mu pankreatitis, koji potencijalno može biti opasan po život. George se, srećom, brzo oporavio pa je nakon nekoliko dana pušten iz bolnice. Nekoliko se, pak, tjedana oporavljao u svom domu, gdje je skupljao energiju za ulogu, ali i režiranje spomenutog filma.

image
George Clooney zbog uloge u filmu "The Midnight Sky" smršavio je 12 kilograma u jako kratkom roku.
SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Mislim da sam previše smršavio u kratkom roku i nisam vodio brigu o sebi.

Zbog nadolazećeg Netflixovog hita George je smršavio, ali i pustio bujnu bradu te se tako do kraja transformirao. "Pustio sam da mi izraste ružna brada, koju je moj sin jako volio jer je mogao unutra svašta sakrivati, a ja bih to otkrio tek kad bih došao na snimanje", ispričao je George medijima, dodavši da su njegova supruga Amal i njihova kćerkica Ella bile presretne kada se riješio bujne brade.

image
Osim uloge, nadolazeći Netflixov hit George i režira.
SUPPLIED BY LMK/IPA/IPA/PROFIMEDIA

Film "The Midnight Sky" nastao je prema romanu "Good Morning, Midnight" Lily Brooks-Dalton, a prati postapokaliptične priče usamljenog znanstvenika na Arktiku. Film će se 23. prosinca premijerno prikazati na Netflixu.

Linker
13. travanj 2024 22:42