PONOVNO NA JADRANU

Demi Moore nakon šest godina vratila se u Dubrovnik: Njezin selfie otkrio bajkovitu lokaciju

Prije šest godina holivudska glumica na Jadranu je uživala sa svoje tri kćeri. Izgleda da se ponovno vratila u Dubrovnik, a to dokazuje fotografija na društvenim mrežama na kojoj se u pozadini jasno vidi poznati dubrovački hotel.

"Nedjeljni selfie", napisala je poznata holivudska glumica Demi Moore uz fotografiju na Instagramu. U pozadini se pruža jedan od najljepših pogleda - na zalazak sunca u Dubrovniku. Fotografirala se kraj vile Agave kod hotela Excelsior, koju za odmor često odabiru bogati i slavni.

Iako nije naznačila lokaciju, nije teško zaključiti kako se radi o najpopularnijoj jadranskoj lokaciji ovog ljeta. Mnogi su joj u komentarima pisali kako je predivna, a Demi zaista zrači i izgleda poput djevojčice u 59. godini života. No, s naočalama na licu, rijetko tko bi je prepoznao.

image
Demi Moore na odmoru u Meksiku.
MIAMIPIXX/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

S kćerima, Rumer (33), Scout (30) i Tallulah (27) bila je početkom srpnja u Grčkoj, a budući da su sve četiri prije šest godina bile zajedno na ljetovanju u Hrvatskoj, obilazeći Dubrovnik, Hvar i Korčulu, pretpostavlja se da je Demi ponovno dovela i svoje mezimice. Dobila ih je u braku s bivšim suprugom i glumcem Bruceom Willisom s kojim je i dalje u odličnim odnosima. S mamom su ovoga ljeta odradile i kampanju za brend Andie. Pozirale su u kupaćim kostimima, a Demi je ponovno dokazala kako su za nju godine samo broj.

Čitajte i: 'Zaručena sam': Ogroman dijamant za najmlađu kći Demi i Bruce Willisa

image
Demi Moore s kćerima.
CASS BIRD FOR ANDIE/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Zvijezda filmova "Duh", "Malo dobrih ljudi", "Nemoralna ponuda" tek je jedna u nizu poznatih koje su ovo ljeto odlučili provesti na Jadranu. Trenutačno stotinjak kilometara sjevernije u Splitu ljetuje NBA legenda Michael Jordan. Njezin kolega Harrison Ford prije dva tjedna je ljetovao također u Dubrovniku, sudjelovao je na filmskim radionicama na otoku Šipanu i mladim filmašima snimio poruku podrške.

Čitajte i: Kakav poticaj mališanima! Harrison Ford obratio se polaznicima hrvatske škole filma, a oni komentirali: 'Baš je jednostavan čovjek'

Linker
19. travanj 2024 03:51