Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
ZNA ON ŠTO JE BITNO

Dečko Jennifer Lopez naveo pet stvari zbog kojih im je veza odlična

Legenda američkog bejzbola Alex Rodriguez sve donedavno slovio je za velikog ženskara. Povezivalo ga se, između ostalog, i s više slavnih dama, poput Kate Hudson, Demi Moore, Cameron Diaz, Madonnom. No, jedna ga slavna dama već duže drži uz sebe – Jennifer Lopez. Alex je napokon za otkrio u čemu je tajna njihove više nego sretne veze.

Zaljubljenost koja se na američkoj pjevačici i glumici Jennifer Lopez i Alexu Rodriguezu vidi iz aviona ne pokazuje nikakve znakove usporavanja. Vijest da su u vezi u ožujku je donio magazin People za koji je pouzdani izvor rekao da su 'JLo i Rodriguez već nekoliko tjedana u vezi'. Istina je, sve je to još nekako svježe, i ona prva zaljubljenost ih još drži, no nekako djeluju kao par koji bi mogao potrajati. Nije sve u pogledima i osmijesima, iako i to mnogo govori, već Alex po svim medijima hvali Jennifer ponajviše kao osobu i kao majku i uvijek je zaštitnički raspoložen prema njoj.

Nabrojao je za Extru i najbitnije razloge zbog kojih je sretan s Jennifer i smatra ih ključnima za njihovu uspješnu vezu. 'Djeca nam se dobro slažu, oboje živimo u New Yorku, oboje smo Latinoamerikanci, oboje smo u četrdesetima, oboje volimo uživati u svom životu. K tome, ona je doista jedna od najinteligentnijih i najimpresivnijih osoba koje sam sreo u životu', rekao je.

Jennifer Lopez and Alex Rodriguez arriving at the Costume Institute Benefit at The Metropolitan Museum of Art celebrating the opening of Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art of the In-Between in New York City, NY, USA, on May 1, 2017., Image: 330887513, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca
Profimedia, Abaca

Linker
24. travanj 2024 11:48