U vrhunskoj formi

David Beckham ukrao sve poglede na plaži: Zaplivao s morskim psima pa oduševio okupljene

Umirovljeni engleski nogometaš pokazao je isklesani torzo te izazvao lavinu reakcija na društvenim mrežama.

Jedan od najpoznatijih svjetslkih nogometaša, David Beckham plijeni pažnju gdje se god pojavi, a od raskošne svadbe njegovog sina Brooklyna Beckhama s Nicolom Peltz, prošlo je tek tjedan dana. Po svemu sudeći sportaš nakon ceremonije uživa u čarima sunčanog Miamija u društvu najmlađeg sina Cruza.

46-godišnji Davidi 17-godišnji Cruz uživali su zajedno s morskim psima, a najmlađi Beckham objavio je fotografiju na svom Instagram profilu.

''Kakav otac, takav sin'', ''Baš ste zgodni'', ''Tata izgleda kao dvadesetogodišnjak'', ''David ne stari, izgleda kao vino'', ''Beckhamovi geni su čudo'', samo su neki od komentara obožavateljica na račun izgleda umirovljenog nogometaša.

Dok je tata Beckham nosio jarkocrvene kratke hlače, njegov sin je odabrao zelene kratke hlače za kupanje. Na komentare ženske populacije umirovljeni sportaš nije uzvraćao, ali se našalio u komentarima da se ipak 'trebao odlučiti za drugu boju'. “Mislim da sam obukao kratke hlače pogrešne boje”, poručio je šaljivo.

Čitajte i: Victoria i David Beckham: Dok su mirno spavali, u njihovoj vili ‘operirali‘ su provalnici

Sretni dani za Beckhamove

Otac i sin proveli su neko vrijeme zajedno, prije nego što su proslavili rođendan Victorije Beckham. Modna dizajnerica je u nedjelju proslavila 48. rođendan, a David je tim povodomo objavio dirljivu zajedničku fotografiju.

"Sretan rođendan najdivnijoj supruzi, mami i poslovnoj ženi. Volimo te puno ", poručio je ispod fotografije na kojoj se grle i uživaju u zalascima sunca na magičnoj Floridi. Nešto prije rođendana Beckhami su oženili svog najstarijeg sina Brooklyna, a njegova svadba s nasljednicom Nicolom Peltz već se spominje kao događaj godine.

Linker
19. travanj 2024 11:38