Na kraljevskom vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja
 Getty Images
IZJAVIO JE LJUBAV

David Beckham pun razumijevanja za Harryja: 'Kada postanete roditelj, sve vam se promijeni'

Bivši nogometaš gostujući u emisiji 'Entertainment Tonight' izjavio da je 'ponosan' na vojvodu od Sussexa i na njegovu odluku da, sa suprugom napusti svoje dužnosti kao član kraljevske obitelji.

Nekadašnji najpoznatiji nogometaš svijeta David Beckham koji je s Harryjem dugogodišnji prijatelj, kazao je da je princ "iznimna osoba", piše Daily Mail. "Volimo ga", rekao je u vlastito i u ime supruge, Victorije Beckham.

"Ponosan sam jer vidim da se razvija kao osoba i postaje jako dobar otac", a svakome ocu iznimno je važan kvalitetan odnos s djecom, kazao je Beckham.

Nogometaš, koji je u svibnju 2018. sa suprugom bio među uzvanicima na Harryjevu kraljevskom vjenčanju, kazao je i da s princom Harryjem nikada nije razgovarao o njegovoj odluci da odseli u inozemstvo.

"Nismo razgovarali o njegovu odlasku. Razgovarali smo poput dobrih prijatelja, što je meni najvažnije. Mislim da istinski uživa u ulozi oca prvi put i o tomu smo često govorili. Kada postanete roditelj, sve vam se izmijeni. On zaslužuje da uvijek bude sretan", rekao je bivši nogometaš.

FUA,AMOTU, TONGA - OCTOBER 26: Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex walk together, ahead of Tonga's Princess Angelika, as they depart from Fua'amotu International Airport on October 26, 2018 in Fua'amotu, Tonga. (Photo by Phil Noble - Pool/Getty Images)
Getty Images

Beckhamova izjava uslijedila je nakon što je princ Harry u srijedu na konferenciji u Edinburghu govorio o svojem viđenju održivog turizma.

Očekivalo se da će vojvoda od Sussexa i unuk kraljice Elizabete II. krajem ožujka prestati koristi titulu "njegove kraljevske visosti", kada on i njegova supruga Meghan Markle završavaju sa svojim kraljevskim dužnostima, no u Edinburghu je bilo očito da je tridesetpetogodišnji princ već započeo s neformalnim pristupom tijekom javnih nastupa.

"Jasno nam je rekao da ga najavimo samo kao Harryja, stoga, dame i gospodo, molim vas jedan veliki škotski pozdrav za Harryja", obratila se prisutnima voditeljica na konferenciji Ayesha Hazarika.

Linker
08. kolovoz 2022 01:19