za slomiti srce

Danijela rasplakala pratitelje portretom s Dinom i unukama: ‘Baš mi bude žao što unučice nije doživio, a i one njega‘

Sreća i bol u jednoj fotografiji - nastaloj iz mašte umjetnika koji je Dininoj udovici poklonio portret na kojem je s preminulim suprugom te njihovim unučicama, Balie i Lumi - preplavila je sve njezine pratitelje na društvenim mrežama, a njoj je u potpunosti slomio srce.

"Što bi bilo kad bi bilo - tako bi se mogla nazvati ova fotka. Koliko god to nekima bilo morbidno, meni je fora. Makar ga i ovako oživjeli na crtežu. Ne možeš a da se ne zapitaš što bi bilo u tom trenutku, ili što mu je prethodilo, možda nam je Ella uvalila djecu da ih čuvamo, a mi iskoristili situaciju i opalili "selfie" prije nego nas skroz djeca ne iznerede. Često puta se uhvatim s tim mislima kad me neka situacija inspirira pa mi prođe kroz misli "asti, a što bi Dino sada gušta!". Baš mi bude žao što unučice nije doživio, a i one njega. Svejedno, on je toliko bio poseban i potrudio se da ne bude zaboravljen, u našim mislima i srcima”, napisala je emotivno Danijela uz portret koji je plod mašte umjetnika koji joj ga je poklonio. Na njemu Danijela i Dino poziraju s unučicama Balie i Lumi.

Svojom je objavom razgalila sve pratitelje koji su joj poručili kako 'nema ničeg morbidnog u ovoj ljepoti'. Bez svog Dina je ostala 7. rujna 2008. godine kada je preminuo u njihovom zagrebačkom domu u snu. Tada su mu bile 44 godine, premalo za sve snove koje je imao. Njegova smrt bila je posljedica predoziranja tabletama koje je uzimao dulje vrijeme kao terapiju tijekom liječenja od ovisnosti.

Čitajte i: Dino Dvornik otišao prije 13 godina: ‘Ja sam jedina u njemu vidjela neku tugu, koju drugi nisu primjećivali‘

Danijelu je upoznao na tulumu u njegovom stanu, a Dinovo zavođenje bilo je sve prije nego romantično. Nakon što ju je zatekao pitanjem “Bi li ti, mala, voljela osjetiti moje vibracije!”, zaspao joj je na ramenu. - Prije toga smo cijelu noć pričali, no kad sam odlazila, nismo razmijenili brojeve telefona i mislila sam da od nas neće biti ništa. Ponovno smo se sreli nakon pet dana, na jednoj splitskoj plaži, i od tada smo bili nerazdvojni. Dino je bio lud na svoj način, ali je istodobno bio drag, dobroćudan, a najvažnije mu je bilo da su ljudi oko njega sretni i veseli. Ja sam jedina u njemu vidjela neku tugu, koju drugi nisu primjećivali. Zapravo me osvojio svojim sjetnim očima - opisala je jednom Danijela početak njihove ljubavi, koju su skromno ozakonili 12. kolovoza 1989., osam dana prije Dinova 25. rođendana.

Čitajte i: Danijela Dvornik razmišlja o preseljenju: ‘Na neki način volim Zagreb, ali vrijeme je za nešto novo‘

"Bio je dobar otac, iako je Ella bila moja briga. Osobito kad je bila mala jer je on tada puno nastupao. No mijenjao joj je pelene, hranio je, igrao se s njom. U stvari, on je Elli bio više prijatelj nego otac", otkrila je Danijela svojedobno ne krijući tugu što isto nije imao priliku doživjeti s njihovim unukama.

Linker
20. travanj 2024 00:04