OKRUGLI ROĐENDAN

Danijela Martinović proslavila pa počastila obožavatelje fotografijama iz mlađih dana: ‘Još uvijek brojim zvijezde‘

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, Danijela Martinović, danas je napunila okruglih 50 godina, a svoje vjerne obožavatelje je počastila fotografijama iz mlađih dana i stihovima iz njezine knjige "Šalabahter života".

Baš kao i izgledom, Danijela Martinović ni duhom ne osjeća 50 godina. Uvijek nasmijana, vedra duha, splitska pjevačica je povodom svog velikog dana objavila fotografije iz djetinjstva na društvenim mrežama pa je razveselila obožavatelje.

"Ipak je danas moj rođendan… i zato…

Kad me pitaju

Koliko imaš godina

Odgovaram im

Ne znam

Još uvijek brojim zvijezde

Vaša Danijela

Iz moje knjige 'Šalabahter života'", napisala je u objavi na Facebooku, a u komentarima su odmah pristigle lijepe želje i čestitke.

Čitajte i: Danijela Martinović zahvalna na podršci: U teškom periodu pjevačica je odlučila da se neće skrivati od javnosti

Početkom svibnja pjevačica je nakon 24 godine veze prekinula s pjevačem Petrom Grašom, a o prekidu se još uvijek nisu oglasili. Čini se da se Danijela dobro nosi sa svim životnim usponima i padovima, a jednom nam je prilikom otkrila da svoj mir nalazi u prirodi.

Nedavno je Danijela snimila i novu pjesmu sa snažnom porukom naslova "Ljubav ne odustaje".

"Da ljubav doista ne odustaje, pokazali sve mi upravo vi. Od kada je pjesma izašla prije dva tjedna, neprestano mi dolaze vaše poruke podrške. Hvala svima što je slušate, gledate, pjevate gdje god da jeste pod kapom Nebeskom. Hvala Vam 319.626 puta", napisala je Danijela tada na Instagramu uz zahvalu svojim obožavateljima, koji su joj godinama velika podrška.

Linker
20. travanj 2024 09:10