SLATKIŠ SAMO TAKAV

Danas nećete vidjeti ništa slađe! Kći poznate glumice odjenula je neodoljivo božićno odijelo

Glumica je na društvenim mrežama podijelila fotografiju svoje dvogodišnje kćeri koja je raspametila sve njezine pratitelje na Instagramu.

Kći Kate Hudson (41), Rani Rose, izgleda preslatko u božićnoj odjeći i spremna je za blagdane. Ove se subote u vlastitom dnevnom boravku pojavila u neodoljivoj blagdanskoj opravici pa nije ni čudo kako njezina slavna majka nije odoljela, a da fotografiju ne objavi na društvenim mrežama.

Na zelenu jednodijelnu pidžamu s likovima iz popularnog crtića Snoopy, djevojčica je odjenula blagdanski sako u kojem izgleda poput male gospođice, a pozira poput prave profesionalke.

Prošli je tjedan mama troje djece u još jednoj objavi na Instagramu otkrila da je njezina kuća već uređena za nadolazeći praznik te istaknula kako jedva čeka Božić uz fotografiju ukrasa, vijenaca i svijeća.

Kate Hudson kći Rani ima s dečkom Dannyjem Fujikawom, 16-godišnjeg Rydera rodila je dok je bila u braku s glazbenikom Chrisom Robinsonom, a devetogodišnjeg sina Binghama Hawna dobila je s kantautorom Matthewom Bellamyjem.

Nedavno je otkrila kako je stroga majka te da je taj roditeljski pristup iznenadio cijelu njezinu obitelj. „Kada jasno postavite granice, ne završite u dugotrajnim pregovorima. Kada kažem 'ne', to je gotovo”, kazala je i dodala da svojoj djeci dozvoljava da pogriješe. Ne osuđuje ni druge roditelje ni njihove metode, ionako smatra da se u svijetu 'previše sudi' te da se ljudi jedni drugima previše upliću u živote.

"Svi moramo imati otvoren um i osjećati se dobro u onome što radimo i pustiti druge ljude da žive onako kako žele", rekla je.

ČITAJTE I:

Godinu dana trajala je borba: Baš svako jutro započinjala je s istim obrokom i uspjela se riješiti viška kilograma

Spremne za van: Kate Hudson i kćerkica su neodoljive u istim haljinama

Kate Hudson napunila 40: 'Odjednom mi svi postavljaju isto pitanje, a ja imam odgovor'

Linker
25. travanj 2024 02:16