nek im bude ljubav sva

Dalmatinsko slavlje: HRT-ov voditelj pohvalio se svadbom u Splitu

Urednik, novinar i voditelj s HRT-a, Ivan Dorian Molnar, u subotu je oženio svoju dugogodišnju djevojku Anu Krolo, a s nama je podijelio i nekoliko fotografija s vjenčanja.

Bio je to vikend slavlja za sve omiljenije lice s HRT-a - bračne su zavjete razmijenili Ivan Dorian Molnar i njegova zaručnica Ana Krolo, koja je svom prezimenu odlučila dodati suprugovo. Kada će se dogoditi ovaj sretan trenutak svi su oko njih iščekivali još od rujna prošle godine, kada su se zaručili. Zato sada ne prestaju stizati čestitke na društvenim mrežama, a tu su i pohvale na račun izgleda mladenke koja je blistala u prekrasnoj bijeloj vjenčanici, uskoj na dijelu torza da bi se zvonoliko širila u donjem dijelu, s detaljima od čipke na rukavima i nešto dubljim, ali nenapadnim dekolteom.

Studio Bonačić

'Pitao sam je, rekla je: "Ajde može. Nek ti bude. Ljubav sva." Buduća gospođa Molnar', pohvalio se voditelj na svom Facebook profilu tog jesenskog dana, ne krijući koliko je sretan uz svoju Anu.

Ivan Dorian Molnar rodom je iz Rijeke, a zbog razvoja uspješne karijere na HRT-u preselio je u Zagreb. Pisao je za razne portale, osobito za sportske rubrike. Godine 2012. godine počeo je raditi na studentskom radiju SOVA te je potom uslijedio poziv na Radio Rijeka gdje je radio kao sportski novinar s kolegama Robertom Ferlinom i Koradom Vujnovićem.

Potom je radio za HRT-ovu emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska', a čuje ga se na Drugom programu Hrvatskog radija i HRT – Radio Sljemenu. Vodio je i emisiju 'Znanstveni krugovi'.

Studio Bonačić

Linker
23. travanj 2024 11:58