baš je sladak

Čuvali ga tajnom čak sedam mjeseci! Slavni reperi konačno otkrili ime sina koji već sada voli veliki nakit

Ime je, kako je otkrila Cardi B na društvenim mrežama, osmislio njezin suprug Offset i vrlo je neobično.

Reperica Cardi B i reper Offset čak su sedam mjeseci skrivali lice i ime zajedničkog djeteta koje su dobili 4. rujna prošle godine. Ponosna majka se konačno odlučila pohvaliti fanovima svojim potomkom, podijelivši nekoliko fotografija na svom Instagram profilu. Uz njih otkrila je i kako se maleni zove - Wave Set Cephus.

Cardi je sina predstavila svijetu u simpatičnom modnom izdanju s fokusom na svijetloplavu pufastu jaknu, a oko vrata mu je objesila veliki lanac s privjeskom, baš kao što to reperi nose. Čini se da će Wave kad odraste imati specifičan stil kao i njegovi roditelji.

Čitajte i: Kako je uspjela tako dugo čuvati tajnu? Cardi B tijekom nastupa otkrila da očekuje drugo dijete

Na Twitteru je reperica pak otkrila da je Offset dobio ideju za djetetovo ime. "Kad je Set predložio Wave, bila sam kupljena! To je moralo biti njegovo ime", napisala je Cardi na Twitteru uz snimku komada blještavog nakita na kojoj je ispisano sinovo ime.

Nakon rođenja sina, reperski par je za People dao službenu izjavu: "Presretni smo što smo konačno upoznali našeg sina. Obitelj i prijatelji ga već toliko vole i jedva čekamo da ga upoznamo s njegovom drugom braćom i sestrama". Cardi i Offset već su roditelji trogodišnje kćeri Kulture, a Offset je također otac kćeri Kalee (7) i sinova Kodyja (7) i Jordana (12) iz prethodnih veza.

Linker
24. travanj 2024 10:24