Kraj karijere

Crne slutnje se obistinile: Bruce Willis zbog bolesti mozga prekida s glumom

Iako se protiv bolesti pokušao boriti neumornim radom, zbog čega je u 2022. nanizao čak 11 premijera, slavni glumac sada će morati prestati s karijerom.

Mnogima omiljeni holivudski glumac - Bruce Willis, dobio je dijagnozu degenerativnog stanja mozga, zbog kojeg će potpuno prestati s glumom. Bolest 67-godišnjem glumcu utječe na sposobnost da razumije jezik i govor, objavila je obitelj holivudske zvijezde. Teške vijesti članovi obitelji objavili su putem društvenih mreža.

"Zbog nevjerojatne podrške koju dobiva od svojih obožavatelja, mi kao obitelj htjeli smo podijeliti da je naš voljeni Bruce ima određenih zdravstvenih problema, nedavno mu je dijagnosticirana afazija, koja utječe na njegove kognitivne sposobnosti. Zbog toga i uz mnogo razmišljanja Bruce se povlači iz svoje karijere koja mu je toliko mnogo značila", stoji u izjavi koju su podijelile sve žene iz njegove obitelji.

Uz fotografiju vrckavog glumca na kojoj pozira uz neodoljivi osmijeh, sadašnja i bivša supruga, kao i njegove tri odrasle kćeri podijelile su isto objašnjenje.

Čitajte i: Teška dijagnoza... Bruce Willis bi zbog bolesti uskoro mogao okončati karijeru

Jedinstveni u svemu

Iako se šuškalo kako se glumac protiv bolesti bori radom - odnosno snimanjem filmova - sada je došla nova faza bolesti, zbog koje se povlači iz glume.

Afazija je govorni poremećaj uzrokovan oštećenjem u određenom području mozga koje kontrolira jezično izražavanje i razumijevanje.

U nastavku objave dame iz obitelji Willis dodale su kako je pred njihovom obitelji doista izazovno razdoblje.

"Iznimno nam je stalo do vaše kontinuirane ljubavi, suosjećanja i podrške. Kroz ovo prolazimo kao čvrsta obitelj. Htjeli smo uvesti i njegove obožavatelje jer znamo koliko on znači vama, kao što i vi značite njemu. Kao što Bruce kaže: 'Živni', a zajedno planiramo upravo to", stoji u objavi.

U objavi su potpisane njegova supruga Emma, bivša supruga Demi Moore, kao i sva njegova djeca - on iz braka s Demi ima odrasle kćeri Rumer, Scout i Tallulah Willis, a od 2009. je u braku s modelom Emmom Herning s kojom je dobio kćeri Mabel i Evelyn.

Linker
19. travanj 2024 19:53