dugo su prijatelji

CNN-ov izvjestitelj ljubi Kim Kardashian? Bizarna ljubavna kombinacija pokrenula buru komentara

Van Jones navodno je u vezi s poznatom starletom. Kim Kardashian s njim prijateljuje dulje vrijeme, a mnogi pretpostavljaju da je njihov odnos otišao na višu razinu nakon što se njoj raspao brak s Kanyeom Westom.

Politički izvjestitelj CNN-a navodno je nova ljubav starlete i poduzetnice Kim Kardashian. 52-godišnji Van Jones već je dulje vrijeme prijatelj slavne starlete, a navodno je njihov odnos prešao na novu razinu otkako se raspao brak Kim i Kanyea Westa.

Brza i navodna ljubav Kim i Vana podijelila je javnost, neki su presretni što je Kardashian već pronašla novu sreću, a drugi smatraju da se radi o klasičnom koristoljublju.

Naime, poznato je da Kim radi na polaganju pravosudnog ispita i želi karijeru u pravosuđu, stoga neki smatraju da koristi Jonesa kako bi učvrstila poziciju za moguću buduću karijeru.

Čitajte i: ‘Nije loše za djevojku bez talenata‘: Kim Kardashian - put do kluba milijardera!

Twitter gori od komentara, optužuju je da je koristila Kanyea kako bi napredovala u modnom svijetu, a sada isto čini s Van Jonesom u pravnim krugovima.

Ipak, o možebitnoj novoj ljubavi nitko od aktera se nije oglasio. Iako pomalo neočekivano, ni Kanye West ne spominje bivšu suprugu niti govori o raspadu njihovog braka. Sve što reper želi jest osoba koja više odgovara njegovom umjetničkom senzibilitetu.

Čitajte i: Konačno je ostvarila san! Kim Kardashian ušla u najprestižnije društvo na svijetu

CNN-ova zvijezda, s druge strane, ima neke zajedničke teme s Kim. Oboje su zainteresirani za reformu pravosuđa, poglavito kada su je u pitanju kazneno pravo. Osim toga, oboje su razvedeni roditelji. Jones se 2019. razveo nakon 14 godina braka, tijekom kojih je s donedavnom suprugom Jane Carter dobio dvoje djece.

Linker
25. travanj 2024 20:49