Profimedia, TEMP Rex Features
'pustite me na miru'

Céline Dion progovorila o 16 godina mlađem muškarcu, preminulom suprugu i svima kratko odbrusila

Glazbena diva Céline Dion će ove godine nastupiti na ljetnom koncertu u Hyde Parku u Londonu, a tim povodom je Britancima otvorila dušu te progovorila o navodnoj novoj romantičnoj vezi nakon što je prije tri godine izgubila supruga.

Pjevačica Céline Dion (50) nevjerojatnom karijerom i glasom koji je osvojio cijeli svijet osvrnula se o natpise o svojoj vidno vitkoj figuri, stilu i glasinama o vezi s mlađahnim plesačem Pepeom Munozom (34), a dušebrižnicima je kratko odbrusila.

'Da, u mom životu postoji muškarac. Povezali smo se odmah kao prijatelji, ali nemojmo sve odmah miješati. Ne smeta mi što me povezuju s njim jer je zgodan, ali on je moj najbolji prijatelj. Kad kažem da samo solo, onda to i mislim, i molim vas ostavite me na miru! Naravno, zagrlimo se i držimo se za ruke, tako da ljudi odmah to sebi tumače na način koji žele', rekla je pjevačica.

Celine Dion at Theatre Mogador
Celine Dion out and about, Paris, France - 27 Jan 2019, Image: 410680985, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Celine Dion and Pepe Munoz at 'La Girafe'
Celine Dion out and about, Paris, France - 27 Jan 2019, Image: 410680977, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Céline je za The Sun progovorila o svom pokojnom mužu, Reneu Angelilu, kao 'najvećem čovjeku koji je ikada živio'. On je bio jedini muškarac kojeg je ikad poljubila, a uz njega je otkrila talent kad je imala samo 12 godina. 'On će uvijek biti dio mene i lakše mi je kad znam da je našao spokoj i mir. Vidim ga svakoga dana u očima naše djece. Naučio me da budem snažna i da volim život', rekla je diva. Supruga je izgubila prije tri godine, kada je preminuo od raka, a to razdoblje života je bilo teško i mukotrpno jer ju u isto vrijeme izgubila i brata.

'Mislim da sam trenutno u najljepšem razdoblju života. Želim uživati ​​i zagrliti svaki trenutak. Kao da sam dobila vjetar u leđa. Stvarno se dobro provodim', dodala je pjevačica koja je prodala više od 240 milijuna ploča širom svijeta te postigla svjetsku slavu nakon što je izdala nekoliko najprodavanijih albuma kao što su 'Falling Into You' i 'Let's Talk About Love'.

Linker
11. travanj 2024 22:08