U OMIŠU

Čisti hedonizam omiljene HTV-ovke na godišnjem odmoru: Uživa kao da nema sutra

Jedno od omiljenih lica HTV-a Martina Validžić ovoga je ljeta imala pune ruke posla. Osim što je vodila i uređivala Sunčanu stranu Prisavlja, tijekom Olimpijskih igara svakodnevno se javljala iz Tokija. Sada je napokon uzela predah od posla i mikrofon zamijenila – veslima.

Otkad ljeti dolazi u Omiš, a ima tome petnaestak godina, Martina Validžić (44) tradicionalno se mora barem jednom spustiti po kanjonu Cetine u raftu. Iako joj je sve već dobro poznato, osjećaj je svaki put sve bolji, a serotonini na vrhuncu kada se cijela smoči ili samo prebaci naglavačke u ledenu Cetinu.

image
Da nije televizijska novinarka, Martina Validžić bila bi rafting skiperica
FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM
image
Martina s prijateljicom Sanjom Čepić, također ovisnicom o adrenalinu
FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM

„Uživam na godišnjem odmoru. Na najljepšoj rijeci, sa sjajnim skiperima, uvijek s novim društvom u čamcu. Ljetujem s najboljom prijateljicom Zrinkom Kuhar u kući kod moje 'omiške gusarice' Sanje Čepić, a partijamo na najboljem mjestu u Omišu - 'Teraci u babe'. Svaku večer stižu prijatelji, kuhamo, pjevamo, vozimo se na raznim adrenalinskim vodenim objektima, odlazimo na izlete do Brača, a usput stanemo u svaki beach bar. Prozvala sam nas Ministarstvom hedonizmom”, euforično nam priča Martina koja je prava ovisnica o adrenalinu.

image
FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM
image
Martina Validžić svaki dan s novim društvom odlazi na rafting
FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM
image
FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM

Martina Validžić otkriva kakav režim vlada na OI: ‘Iz hotela smijemo samo na petnaestak minuta, maske i na otvorenom‘

Oduševljava je i zipline, ali i ekstremni canyoning, no u rafting je toliko zaljubljena da katkad mašta o promjeni profesije.

„Nakon televizijskog novinarstva, rafting skiperica je moj posao iz snova. Inače, ovaj mi godišnji prolazi tutta forza u hedonizmu. Naime, punih godinu dana nisam bila na odmoru jer sam prije odlaska u Tokio na Olimpijske igre uređivala i vodila Sunčanu stranu Prisavlja pa nisam bila u prilici ni iskoristiti stari godišnji. Zato sam si sada dala oduška”, priča HTV-ovka koju uskoro čeka povratak u stvarni život. Nakon prezentacije jesenske sheme nastavlja raditi reportaže za emisiju Puls, Kod nas doma, a čeka je i još nekoliko Sunčanih strana Prisavlja – do tada uživa kao da sutra ne postoji.

Transformacija o kojoj se priča: Poznata voditeljica otkriva kako je izgubila 20 kilograma

Linker
25. ožujak 2024 20:22