S Annabelle Wallis prošle godine
 Jul-Rol-Dr/X17online.com
još jedna u nizu

Čini se da je slab na glumice: Bivši suprug Gwyneth Paltrow uhvaćen s novom ljubavi

Na popisu bivših popriličan je broj glumica pa se da zaključiti da engleski glazbenik neupitno ima svoj tip žene.

Prije par dana otkriveno je da njegova bivša supruga, glumica Gwyneth Paltrow planira vjenčanje, a čini se da niti on ne gubi vrijeme. Otkako su se rastali prije tri godine, glazbenik Chris Martin bio je povezivan s nekoliko žena, ali najviše se istaknula kratkotrajna veza s glumicom Jennifer Lawrence. Ta ljubav nije potrajala te je od tada frontmen benda Coldplay više-manje skrivao svoj privatan život. Ali sada je uhvaćen i sve je izglednije da je opet "pao" na glumicu.

Pierre Teyssot / Splash News
Dakota Johnson

Dakota Johnson, zvijezda filma "Pedeset nijansi sive", čiji treći dio stiže u kina iduće godine, viđena je u zagrljaju 40-godišnjeg pjevača nakon romantične večere zbog koje su potegnuli čak do Izraela. Par je već nekoliko puta viđen zajedno: prije mjesec dana uživali su u intimnoj večeri u Los Angelesu, a nedavno je Dakota svojeg novog dragog podržala na njegovom koncertu u Argentini.

Iako se oni o vezi još uvijek nisu oglasili, njihovi obožavatelji potrudili su se snimiti dokaze njihovog učestalog druženja pa je sada već svima očito da se pjevač ponovno zaljubio u glumicu. Nakon razvoda s Gwyneth Paltrow, kratku romansu imao je s glumicom Jennifer Lawrence, a 2015. su se svi raspisali o njegovoj vezi s Britankom Annabelle Wallis (33), glumicom iz serije "Peaky Blinders".

<H2>Please contact X17 before any use of these exclusive photos - <span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Chris Martin and his new girlfriend Annabelle Wallis may not be engaged yet, but the pair were grocery shopping in Malibu, appearing as if they've been together for years. Sunday, October 2, 2016 X17online.com PREMIUM EXCLUSIVE" style="width:100%"/>
Jul-Rol-Dr/X17online.com
S Annabelle Wallis prošle godine

Exclusive, Hamptons, NY - 7/21/2017 - Chris Martin and a mystery woman seen on the sands of the beach in the Hamptons

-PICTURED: Chris Martin
-, Image: 342653545, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Linker
20. travanj 2024 04:28