Sasvim iskrena

Cindy Crawford priznala da ju je Kate Moss nekad jako živcirala: ‘Ja si to nikad nisam mogla dopustiti‘

Bivši supermodel do danas je ostala simbol za nekoga tko je u odličnoj formi, devedesetih je osmislila personaliziranu verziju aerobika, koju do danas obožavaju žene diljem svijeta, no kako je rekla ona već godinama ne vježba tako intenzivno.

Jedna od vladarica pista i naslovnice iz zlatne ere supermodela Cindy Crawford svojom prirodnom ljepotom već je godinama uzor mnogim ženama svijeta, mnogima i nedostižan uzor. Sada je Cindy otkrila kako se i u mladosti morala disciplinirano odnositi prema ishrani i vježbi te je zbog toga jako zavidjela jednoj kolegici.

Cindy se našalila da ju je u mladosti često živciralo kada bi Kate Moss jela burgere i krumpiriće, jer ona si to nije mogla priuštiti budući da je morala paziti što jede.

"Ne volim riječ dijeta, ali još uvijek biram to da jedem kvalitetno. Nikad nisam bila jedna od onih ljudi koji mogu jesti što god požele. Čak mi je jako išlo na živce kada je Kate Moss jela burgere, krumpiriće i pušila bi cigarete", kazala je Cindy u intervjuu za Red Magazin.

"Kad sam se preselila u New York, znala sam da moram promijeniti način ishrane jer neću moći stati u odjeću - i samo da kažem, odjeća je tada bila mnogo veća, nego što je danas", prisjetila se bivša manekenka.

U intervjuu je govorila o svojoj fitness rutini, koja se mijenjala tijekom godina. "U dvadesetima vježbala sam toliko jako da bih se nakon treninga srušila na kauč. Zatim sam dobila malenu djecu i shvatila sam da me treninzi više ne smiju umarati, nego bi me trebali napuniti energijom", kazala je Crawford referirajući se na odgoj sina Presleya (21) i kćeri Kaije (19).

Danas njezina djeca također grade svoje uspješne karijere modela, a slavna mama i dalje pazi na svoj izgled. "Sada mi je cilj da se ne ozlijedim. Tako da sam dodala mnogo istezanja i vježbi pilatesa u rutinu. Te zahtjevne vježbe više mi nisu privlačne", priznala je Cindy Crowford koja je svojevremeno izdala i kazete s treninzima kojima održavala svoje tonirano tijelo u vrhunskoj formi.

Početkom devedesetih Cindy je u suradnji s cijenjenim osobnim trenerom stvorila autorski sustav treninga, zahvaljujući kojem je održavala svoju figuru u izvrsnoj formi. Kako je priznala Cindy već godinama ne trenira tako žestoko, ali aerobik koji je osmislila i danas je popularan kod mnogih djevojaka i žena u svijetu.

image
Cindy Crawford izdala je niz fitness videa tijeko devedesetih.
UNITED ARCHIVES/PROFIMEDIA
Linker
23. travanj 2024 14:51