Posljednja želja

Čim bude moguće, vratit će ga u Škotsku: Sean Connery otišao je u snu, sada je potvrđeno i od čega

Svijet je nedavno potresla vijest o smrti glumačke legende. Njegova obitelj čeka da se situacija s pandemijom smiri kako bi njegov pepeo vratili u domovinu i tako Seanu Conneryju ispunili posljednju želju.

Smrt najomiljenijeg Jamesa Bonda ove je jeseni potresla svijet. Sean Connery preminuo je 31. listopada u dobi od 90 godina, a sada je mjesec dana kasnije obznanjen i uzrok smrti.

Prema smrtnom listu, pišu američki mediji, ovaj slavni Škot umro je od upale pluća i starosti. Prema dokumentima Connery je preminuo od fibrilacije atrija - nepravilnog i često ubrzanog rada srca koji može uzrokovati loš protok krvi - starosti i upale pluća.

Povratak u Škotsku

Sean Connery otišao je u svom domu u Lyford Cayu na Bahamima. Kraj njega je bila supruga Micheline Roquebrune (91) kada je preminuo u snu. Nedugo nakon njegove smrti udovica je obznanila da će glumčev pepeo rasuti u njegovoj Škotskoj.

image
Sean Connery mnogima je bio i ostao sinonim za Jamesa Bonda.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Vratit ćemo Seana natrag u Škotsku, to je bila njegova posljednja želja. Htio je da mu se pepeo prospe i na Bahamima, ali i u njegovoj domovini", otkrila je udovica za škotske medije. Glumčeva obitelj želi ispoštovati njegovu volju čim to ograničenja zbog pandemije koronavirusa dopuste.

"Kada to bude moguće i kada bude sigurno putovati, obitelj se namjerava vratiti u Škotsku s njim", kazala je Roquebrune koja je s Conneryjem bila u braku 45 godina.

Linker
20. travanj 2024 08:18