JUAN RICO/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Ponovno mama

Christina Ricci: Najljepši blagdanski ‘dar‘ poslije pretrpljene muke s nasilnim bivšim mužem

Ponosni otac, glumičin suprug Markom Hampton također se oglasio: mama i beba su fantastično, odmaraju se nakon burnog jutra, a puno ime malene princeze, njegovog zajedničkog djeteta s holivudskom glumicom - glasi Kleopatra.

Ponosni otac, glumičin suprug Markom Hampton također se oglasio: mama i beba su fantastično, odmaraju se nakon burnog jutra, a puno ime malene princeze, njegovog zajedničkog djeteta s holivudskom glumicom - glasi Kleopatra.

Američka glumica Christina Ricci (41) ponovno je postala mama. Na svijet je jučer došla malena Cleo, objavila je na Instagramu.

- Beba Cleo je ovdje, toliko smo zaljubljeni u nju. Ima najnevjerojatnijeg tatu koji možete zamisliti - napisala je glumica uz fotografiju svoje bebe, izvješćuje Page Six

Malena spokojno spava u krevetiću s ružičastom kapicom ispod koje se ne nazire kosica: za sada ne zna da li je od mame naslijedila tamnu boju kose, ali je i bez tog detalja preslatka.

Nekadašnja dječja zvijezda koja se proslavila filmskim hitovima “Obitelj Adams” i “Casper” - od tada je nanizala dojmljive holivudske projekte poput novog nastavka franšize “The Matrix Resurrection” te filmove “Penelope”, “Odluka života” i “Čudovište” - već ima sina iz prvog braka s filmskim snimateljem Jamesom Heerdegenom. Ime mu je Freddie, sedam mu je godina i užurbano se priprema za ulogu starijeg brata kad se mama i Cleo vrate iz bolnice.

Rođenje kćer najbolji je mogući epilog burnog i bolnog životnog razdoblja koje je, srećom, iza nje. Christina Ricci je, naime, 2020. podnijela je zahtjev za razvod od prvog supruga jer ju je tijekom njihovog sedmogodišnjeg braka udarao i vrijeđao. Prijavila ga je policiji zbog obiteljskog nasilja i otada sve sve u njezinom životu promijenilo nabolje: u travnju ove godine dobila je puno skrbništvo nad njihovim sinom, razvod je finaliziran u srpnju, a kako je njezin bivši i nakon što su se razdvojili bio nasilan, dobio je sudsku zabranu prilaska glumici na manje od 90 metara, ali ima pravo posjećivati sina.

Kad je sredila život, glumica je pronašla je sreću s frizerom Markom Hamptonom (37).

Čitajte i: Zvijezda filmova o obitelji Addams trudna po drugi put: S novim partnerom okeće sretniju stranicu života

Ludo su se zaljubili, a da stvar bude bolja, samo godinu dana nakon što je zatražila razvod od nasilnog snimatelja, objavila je sretnu vijest o drugoj trudnoći. Nepunih mjesec dana prije poroda, Christina Ricci je u poodmakloj trudnoći bila zvijezda modne kampanje Marca Jacobsa, pisao je Page Six. Naime, sve je tijekom trudnoće bilo uredno pa nije bilo razloga da ne pozira u kardiganu slavnog dizajnera s trudničkim trbuhom u prvom planu.

Otac malene Cleo, Mark Hampton, u emotivnoj objavi povodom rođenja kćeri otkrio je njezino puno ime: "Srce mi je eksplodiralo. Christina i beba su fantastično. Sada se svi odmaramo nakon burnog jutra. Dobrodošli na svijet, Kleopatra Ricci!”

Podsjetimo, zaljubljeni par vjenčalo se u listopadu ove godine, svoju ljubav okrunili su zajedničkim djetetom, a život glumice posložio da bolje ne može: ima dvoje djece, muža koji je obožava i zavidnu karijeru. Napokon je dočekala dugo sanjanu sreću.

Linker
28. travanj 2024 20:10