Nisu neki tim

Charlize Theron ubila je baš sve iluzije o Tomu Hardyju: ‘On je agresivni ku*in sin‘

Glumci su zajedno igrali u filmu Pobješnjeli Max, a nesuglasice su dovele do svađe i uvreda koje su utjecale na čitav filmski tim.

Glumci Charlize Theron i Tom Hardy su prije samo nekoliko godina vodili intenzivnu bitku na snimanju filma Pobješnjeli Max: Divlja cesta, u kojemu su igrali glavne uloge. Naime, Theron je Hardyja nazvala agresivnim "ku****im sinom" i zatražila zaštitu od njega jer se nije osjećala sigurno.

Zvijezde su podijelile svoja iskustva za novu knjigu Kyle Buchanan Krv, znoj i metal: Divlja i istinita priča o filmu Pobješnjeli Max: Divlja cesta.

Naime, njihov je odnos bio izrazito napet zbog različitih stilova glume, a Theron je, između ostalog, naljutila situacija u kojoj ju je Hardy ostavio da čeka na snimanju, a dodijeljena joj je producentica koja joj je pružala zaštitu od kolege.

Charlize Theron i Tom Hardy imali su hladan odnos na snimanju filma Mad Max 2015. godine, što se kasnije dodatno zahuktavalo, do te mjere da su se zvijezde našle u intenzivnoj verbalnoj raspravi.

Natascha Hopkins, kaskaderska dvojnica iz filma, je ispričala kako Theron nije htjela gubiti vrijeme na setu jer je u to vrijeme bila nova majka i nastojala je balansirati svoju ulogu s roditeljstvom. No, snimatelj Mark Goellnicht priznao je kako je Hardy često kasnio na početak snimanja, što je dodatno zahuktalo odnose među zvijezdama.

Prisjetio se dana kada je Theron bila na setu točno na vrijeme i pripremila se za snimanje, a Toma je čekala čak tri sata, što ju je potpuno izbacilo iz takta.

"Čim ga je vidjela, počela je vikati: Kaznite kretena sa sto tisuća dolara za svaku minutu koju je potrošio svojim kolegama bez imalo poštovanja", citirao je Goellnicht.

Nešto kasnije, Hardy je priznao kako su i on i njegova kolegica u to doba bili pod velikim pritiskom.

Čitajte i: Jennifer Aniston strahuje hoće li je bivši prijatelj izdati u najavljenim memoarima

"Charlize je bio potreban puno bolji, možda čak i iskusniji partner u meni. To je nešto što se ne može odglumiti. Volio bih misliti da bih se sada, kad sam stariji, mogao bolje iskoristiti tu priliku", glumac navodi u knjizi.

No, redatelj je priznao kako se Hardy do završetka snimanja potpuno promijenio, a odnos s Charlize Theron se znatno popravio te da se glumački dvojac danas slaže prilično dobro. Hmmm.

Linker
17. travanj 2024 15:12