Charlize Theron i August
 Profimedia, AKM-GSI
PRVI PUT POTPUNO ISKRENO

Charlize Theron o posvajanju: 'Bili su mi to najteži trenuci u životu, sve je propalo'

Danas ponosna majka dvoje posvojene djece, južnoafrička glumica Charlize Theron prvi je put progovorila o najtežim trenucima u svojem životu: pokušajima da posvoji dijete. 

U razgovoru s Chelseom Handler za svibanjsko izdanje magazina Elle, Charlize Theron je prvi put progovorila o svim teškoćama s kojima se susrela u procesu posvajanja, a najteže od svega bilo joj je kad se vezala uz dijete koje je željela posvojiti, ali na kraju nije uspjela.

- Cijeli proces me strašno psihički iscrpio. Najteži trenuci u životu bili su mi kada sam prvi put predala zahtjev. To me emocionalno dokrajčilo. Bilo je toliko situacija koje na kraju nisu uspjele: vežeš se za to dijete i nadaš se da će sve dobro završiti da bi na kraju sve propalo – izjavila je u intervju 42-godišnja glumica, samohrana majka šestogodišnjeg Jacksona i trogodišnje August. U intervjuu je otkrila i kako ne žali što nema biološku djecu.

EXCLUSIVE: Charlize Theron celebrates her son Jackson's Birthday at Disneyland . She was seen enjoying many of the rides around the park including the Golden Zephyr, where she and her son took selfies and were all smiles. she was joined by a group of friends and they all enjoyed many snacks including cotton candy and ice cream. Her two kids donned mickey ears and seemed to be having a great time.

***SPECIAL INSTRUCTIONS*** Please pixelate children's faces before publication.***.
06 Jan 2018
Pictured: Charlize Theron, Jackson Theron and August Theron., Image: 359679791, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Charlize Theron u Disneylandu s Jacksonom i August

- Nikada nisam vidjela razliku u odgajanju biološke ili posvojene djece. Ne mislim da nešto propuštam. Oduvijek sam svjesna koliko djece živi u sirotištima i to je zapravo uvijek bio moj prvi izbor, čak i kada sam bila u vezi. Uvijek sam bila otvorena sa svojim partnerima i govorila im da želim posvojiti dijete, čak i ako dobijem biološko. Toliko sam bila sigurna u to - otkrila je Charlize.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Charlize Theron looked like a beautiful doting mom as she had her hands full while out shopping her daughter August in Los Angeles this afternoon. Theron is the proud mother of two children, after adopting son Jackson, five, and daughter August, three, when they were babies.

Pictured: Charlize Theron, August Theron



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 368132013, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Charlize Theron i August

Sina Jacksona posvojila je 2012., a kći August 2015. godine i jedino zbog čega žali je to što je na početku željela sve sama, nije slušala tuđe savjete i nije tražila pomoć kada joj je bila potrebna. S drugim djetetom, priznaje, bilo je mnogo lakše jer je shvatila da nije loša majka ako ne može sve sama. Ipak, nema cijelu vojsku dadilja oko sebe, kako mnogi misle. Njezina osoba od povjerenja je Maritz koja živi u istoj ulici, a osim nje tu su obitelj i prijatelji.

- Imam loših dana i griješila sam. Prolazili smo kroz teška razdoblja kada su stvarno bili nemogući i uvijek bi to bilo u najgorem mogućem trenutku. Mnogo je to za podnijeti, osobito kada ste sami, ali nakon šest godina majčinstva, niti jedan jedini dan nisam zažalila zbog posvajanja – otkrila je Charlize i dodala kako bez svoje majke Gerde nikada ne bi uspjela i da je to znala od samog početka.

Charlize Theron, her son Jackson Theron, and her mother Gerda leave
Profimedia, NPG
S Jacksonom i mamom Gerdom 2014. godine

Linker
23. travanj 2024 22:13