Profimedia, Mega Agency
Sve za ulogu

Charlize Theron o kilogramima: "Stopala su mi bila tako debela da sam morala nositi Uggsice cijelo vrijeme"

42-godišnjoj glumici, koja se nalazi na brojnim popisima najljepših žena na svijetu, drastične transformacije nisu strane.

Slavna holivudska ljepotica Charlize Theron ne boji se transformacija uz koje postaje neugledna žena.

Los Angeles, CA  - Celebrities attend the world premiere of 'Gringo' from Amazon Studios and STX Films at Regal LA Live Stadium 14 in Los Angeles, California.

Pictured: Charlize Theron

BACKGRID USA 6 MARCH 2018, Image: 365396246, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Za ulogu u filmu "Monster", za koju je 2004. osvojila i Oscara, Charlize je morala brzo natući 15 kilograma te provesti mjesece s raščupanom kosom i šminkom koja ju je učinila manje atraktivnom.

MONSTER (2003) - CHRISTINA RICCI - CHARLIZE THERON., Image: 137091336, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use only, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Album
Profimedia, Album
Charlize u filmu "Monster"

Za film "Tully", koji će se uskoro pojaviti u kinima, morala je ponoviti proces debljanja te u kratkom roku dobiti 20 kilograma, a za američki Elle otkrila je da joj je ova transformacija puno teže pala.

"Kad sam snimala 'Monster' imala sam 27 godina. Prestala sam jesti međuobroke i za tri tjedna ponovno sam imala svoju staru figuru. Ovaj put me zaista pogodilo. Stalno sam jela. A obožavam ugljikohidrate. Pokušavala sam ih izbjeći pa sam pila puno šećera. To mi se obilo u glavu. Po prvi puta sam osjetila depresiju za vrijeme snimanja filam. Osjećala sam se kao da se nalazim u tamnom oblaku. Dugo mi je trebalo da se vratim u normalu."

Screenshot YouTube
Charlize u filmu "Tully"

Usprkos svim mukama, nije joj žao što se morala podvrgnuti torturi brzog debljanja i mršavljenja.

"Ne razumijem ljude koji ne žele transformacije. To je zabavan dio našeg posla. Imaš priliku posjetiti tijelo neke druge osobe. Ne kažem da je to osobito hrabro. Ali ne bih mogla zamisliti igranje ove uloge bez suvišnih kilograma. Iscrpljenost, način na koji osjećaš svoje tijelo, kako ti se lice mijenja...sve! Tvoji prsti, ruke, pa čak i veličina cipela... Stopala su mi bila tako debela da sam morala nositi Uggsice cijelo vrijeme".

Film "Tully" prati Marlo (Charlize Theron), iscrpljenu majku troje djece kojoj brat za poklon odluči platiti noćnu dadilju kako bi se napokon malo odmorila. Marlo se na početku opire tom 'luksuzu', a zatim počinje stvarati poseban odnos s mladom dadiljom Tully (Mackenzie Davis).

Linker
23. travanj 2024 16:31