Profimedia, AKM-GSI
krizno je

Charlize Theron: 'Ne plačem zbog problema, ali plačem zbog svoje djece'

U najnovijem intervjuu koji je dala za magazin Extra, glumica Charlize Theron je priznala da je trenutačno kao samohrana majka dvoje djece razapeta između posla i roditeljstva i da je došla do stupnja kad je toliko preopterećena da nema vremena misliti na sebe.

Charlize Theron (43), karizmatična glumica rođena u Južnoj Africi, koja je 2003. godine dobila Oscara za najbolju žensku ulogu u filmu Čudovište, priznaje da ju ne zaobilaze muke po majčinstvu. Sina Jacksona posvojila je 2012., a kći August 2015. godine, dok su bili bebe.

'Poput svake zaposlene majke, prolazim kroz razdoblja kad sam previše opterećena, baš sam zapala u takav stadij', rekla je. Iako je još nedavno izjavila da bi voljela da joj netko udvara, sada je priznala da je toliko zauzeta da samo misli na posao i djecu i ne preostaje joj vremena ni snage za bilo što izvan toga.

Glumicu, koju ćemo uskoro moći gledati u romantičnoj komediji 'Long shot', novinar je potom upitao zaplače li kad joj kap prijeti preliti čašu, a ona je rekla 'Ne plačem'. No, potom je povukla riječi i ispričala: 'Plačem, plačem na sve što je vezano uz moju djecu. Zasigurno. Ali ne plačem jer sam preopterećena, jer imam mantru da uvijek postoji svjetlo na kraju tuneju', rekla je.

Oskarovka je početkom godine viđena s Bradom Pittom kojeg je upoznala preko bivšeg zaručnika, 58-godišnjeg glumca Seana Penna. Ubrzo su krenula govorkanja da su u ljubavnoj vezi, no rekla je da je već dugo sama. 'Solo sam već godinama. Netko samo treba sazrijeti i prići mi. Šokantno sam dostupna', rekla je. Rekla je i da je pronalazak ljubavnog partnera uopće nije zanimao dok su joj djeca bila mala. 'To čak i nije bila majčinska borba, već je cijela kemija mog tijela i uma bila takva da sam 100 posto bila zadovoljna samo kao majka. Sada, kad je moja kći već malo porasla, to se polako mijenja. Nema više pelena i vlažnih maramica i znate što? Sretna sam', rekla je.

Charlize Theron is seen at 'Jimmy Kimmel Live' in Los Angeles, California.

NON EXCLUSIVE March 07, 2018.
07 Mar 2018
Pictured: Charlize Theron., Image: 365460699, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

I sam proces posvojenja bio je težak: 'To me strašno psihički iscrpilo. Najteži trenuci u životu bili su mi kada sam prvi put predala zahtjev. To me emocionalno dokrajčilo. Bilo je toliko situacija koje na kraju nisu uspjele: vežeš se za to dijete i nadaš se da će sve dobro završiti da bi na kraju sve propalo', izjavila je u intervju za Elle.

Linker
14. travanj 2024 16:04