Najavila vjenčanje

‘Četvrta sreća‘ za Paris Hilton? Nakon čak triju propalih zaruka, nasljednica je konačno našla svog princa

Iako na leđima nosi burnu ljubavnu prošlost s mnoštvom propalih veza, Hilton još uvijek vjeruje u ljubav te sanja o što skorijem vjenčanju. Ipak, zbog globalne pandemije ono neće biti spektakularno, već intimnije.

Bogata nasljednica Hilton carstva i uspješna poslovna žena Paris Hilton dala je naslutiti da će uskoro ostvariti svoju dugogodišnju želju - stati pred oltar sa svojim "princem iz bajke". Naime, 39-godišnja Hilton, kako je ispričala za časopis OK! magazine, uvijek je sanjala o bajkovitom vjenčanju, ali zbog pandemije morat će smanjiti svoje planove.

Ipak, sretna je što će svoju jednogodišnju vezu s poslovnjakom Carterom Reumom podići na višu razinu. "Naše vjenčanje će biti intimnije. To je dan o kojem sanja čitav život i sad sam pronašla svog princa, jednostavno ne mogu dočekati", ispričala je Hilton. Također je otkrila da razmišljaju i o djeci, ali sada joj je vjenčanje najvažnije.

Iako zaruke još uvijek nije službeno objavila na svojim profilima, kao što joj je običaj, čini se da Hilton želi što prije stati pred oltar. Zbog burne ljubavne prošlosti i čak triju propalih zaruka, Hilton možda ne želi četvrte zaruke objaviti "na sva zvona", kako joj se povijest ne bi ponovila.

Burna ljubavna prošlost

Paris je tijekom godina mnogo ljubovala pa zapravo ne čudi što je bila čak tri puta zaručena. Izlazila je s nekoliko poznatih faca uključujući Benjija Maddena iz benda "Good Charlotte", Douga Reinharda iz "The Hillsa", a hodala je čak i s Nickom Carterom iz hit benda devedesetih "Backstreet Boys".

Čitajte i: Paris Hilton već radi na blizancima: Za ime dječaka traži sugestije, a ime dječaka je genijalno

Prvi put se zaručila 2002. za tadašnjeg dečka, modela Jasona Shawa. Zaruke su potrajale godinu dana prije nego je ona sve prekinula 2003. Par je 2010. obnovio romansu, što je Hilton priznala u showu Ellen DeGeneres. Međutim, ni "druga" veza s bivšim nije potrajala pa je Hilton ponovo odlučila da joj je bolje samoj.

image
Paris Hilton i Jason Shaw.
HELLMUTH DOMINGUEZ/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA

Nasljednica je 2005. ponovno rekla "da" i to čovjeku istog imena - Parisu Latsisu. Tada je imala 25 godina i mnogi su mislili da će Latsis biti "taj", no to se nije dogodilo. Zaprosio ju je u svibnju 2005., a zaruke su prekinuli u listopadu iste godine.

image
Paris Hilton s bivšim zaručnikom Parisom Latsisom.
ADRIAN VARNEDOE/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA

Bajkovite zaruke

I onda je 2010. upoznala Chrisa Zylku na partyju povodom Oscara. No, njihova ljubav nije se odmah razbuktala, već su flertovali još mnogo godina prije nego su službeno postali par. Hilton je u međuvremenu izlazila s nekoliko muškaraca, dok je Zylka bio zaručen. Pet godina nakon njihovog prvog susreta Chris je ponovno izrazio želju nalaziti se s Hilton.

Čitajte i: Paris Hilton otkrila horor iz djetinjstva: ‘Vrištali su mi u lice, davili me i neprekidno me mučili‘

image
Paris Hilton i Chris Zylka.
ALBERTO SCARPINATO/IPA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Tada se činilo da se Paris konačno našla pravoga, barem sudeći prema objavama na društvenim mrežama u kojima je uvijek isticala kako je "to -to" i da jedva čeka stati s njim pred oltar. I nije trebala čekati još dugo. Chris ju je zaprosio s ogromnim dijamantnim prstenom na snježnoj padini u Aspenu, a prekinuli su par mjeseci nakon zaruka jer je Hilton opet shvatila da on ipak nije čovjek za nju. Prsten je, naravno, zadržala.

S druge strane, Cartera Reuma poznaje čak 15 godina, a s njim je kemiju osjetila kada ju je njegova sestra pozvala na večeru povodom Dana zahvalnosti. "odmah sam osjetila leptiriće. Nakon toga smo otišli na prvi spoj i od tad se nismo razdvajali. predivno mi je", rekla je Hilton nedavno za magazin People. A hoće li za Paris ove zaruke biti "četvrta sreća", vidjet ćemo uskoro.

Linker
20. travanj 2024 07:28