Divne vijesti

Čestitke Perišićima! Jedan od najskladnijih parova u svijetu nogometa čeka treće dijete

Ivan i Josipa imaju sina Leonarda i kćerkicu Manuelu, a treća beba stiže u njihovoj desetoj godini braka.

Naše vatrene nogometaše obožavamo zbog njihovih iznimnih uspjeha na terenu i onome što su učinili za prepoznatljivost zemlje, a srećom oni i uz nogometni teren rade i na privatnom polju, barem što se proširenja demografske slike tiče. Kako Exkluziv doznaje još jedan nogometaš čeka prinovu u obitelji - Ivan Perišić i njegova supruga Josipa čekaju treće dijete.

Naš nogometaš koji trenutno igra za milanski Inter, kao i za Hrvatsku nogometnu reprezentaciju, sa suprugom ima sina Leonarda (9) i kćerkicu Manuelu (7). Ovaj 33-godišnji Omišanin i njegova srednjoškolska ljubav Josipa ove godine slave i desetu godišnjicu braka, a ovo će im proširenje u obitelji doći kao najveći poklon.

Ivan i Josipa sjedili su zajedno u klupi u srednjoj školi tada su se i zaljubili. Samozatajna Splićanka rijetko kada nastupa u javnosti, osim kada ponosno slavi uspjehe svog Ivana. "Poklonite se kralju", čestitala je svom suprugu Ivanu na drugom golu na Europskom prvenstvu 2021.

Čitajte i: Ona mu je najveća podrška još od srednje škole! Supruga našeg reprezentativaca dirljivo mu čestitala na još jednom golu

Izazovno od samog početka

I tako je bilo još mnogo prije nego je Perišić postao zvijezda. Naznake da će njihova veza biti izazovna došle su još krajem srednje škole, koju je Ivan morao napustiti kao 17-godišnjak, kad je iz splitskog Hajduka gdje je stigao samo godinu ranije, odlazio u francuski klub Sochaux.

Francuzi su tog ljeta 2006. po njega poslali privatni avion i, unatoč tome što je u Hajduku trebao postati ključni igrač - odluka je pala. I nije pogriješio - nakon toga Ivan je godinama bio jedan od ključnih igrača u belgijskim i njemačkim nogometnim klubovima, što je danas u milanskom Interu. A 2014. prvi put nastupa i u dresu Vatrenih.

Čitajte i: Ekskluzivo doznajemo! Ivan i Josipa Perišić sklopili crkveni brak, u strogoj tajnosti vjenčali se na Šolti

Kroz sve uspjehe i izazove u stopu ga prati njegova Josipa. Perišići su do danas najdugovječniji par iz reda Vatrenih, ali i svijeta nogometa. Svoju romantičnu stranu pokazali su u srpnju 2020. kada su uoči osme godišnjice braka odlučili sklopiti i crkveni brak, i to na otoku Šolti.

Ivan Perišić tako je već drugi Vatreni koji će ove godine dobiti dijete, nakon što se saznalo da Šime Vrsaljko čeka djevojčicu sa slovenskim modelom Kajom Vidmar.

Linker
20. travanj 2024 12:42