The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia
Kako je mogla izdržati?

Catherine Zeta-Jones tek nakon 20 godina braka prvi put vidjela fotografije s vjenčanja

Većina friško vjenčanih parova jedva čeka vidjeti fotografije s ceremonije, no ne i poznata velška glumica, koja je tek prije nekoliko tjedana vidjela kako je najvažniji dan u njezinom životu izgledao iz perspektive fotografa.

Glumci Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas imaju jedan od najdugovječnijih brakova na stranoj showbizz sceni. Od njihovog vjenčanja prošlo je punih 20 godina, ali je glumica, vjerovali ili ne, tek nedavno prvi put vidjela fotografije s proslave.

Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 499835564, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones i nakon 20 godina braka su zaljubljeni kao prvog dana.

"Pogledala sam dokaze i to je bilo to, nikada nisam napravila album. Nedavno sam se čula s fotografom pa sam prije tri tjedna prvi put vidjela sve fotografije s vjenčanja. Bilo je predivno", rekla je Zeta-Jones.

Kakva pravila...

Iako nije jasan razlog zašto je toliko dugo čekala, fotografije privatne ceremonije navodno su prodane magazinu "OK! Magazine" za milijun funti. Mjere sigurnosti na vjenčanju bile su visoke, kao što se moglo i očekivati od poznatih holivudskih faca. Jedno od pravila bilo je da su gosti na ulazu morali pokazati svoje hologramske pozivnice te nisu smjeli privatno fotografirati.

Par ima dvoje djece - sina Dylana i kćer Carys te se čini da su čak i nakon 20 godina braka jednako jako zaljubljeni kao i prije. Upoznali su se 1996. kada je Douglas još uvijek bio u braku Diandrom Luker, ali to ga nije spriječilo da joj udvara i to na prilično, za mnoge, neugodan način.

NEW YORK, NY - MARCH 01:  Dylan Michael Douglas,  Catherine Zeta-Jones and Carys Zeta Douglas attend The Royal Welsh College of Music & Drama 2019 Gala at The Rainbow Room on March 1, 2019 in New York City.  (Photo by Bonnie Biess/Getty Images)
Getty Images
U New Yorku sa sinom Dylanom i kćeri Carys.

Na večeri povodom premijere filma 'Zorro: Maskirani osvetnik' u kojem je glumila Zeta-Jones, Douglas joj je nakon pola sata razgovora rekao "Znaš, ja sam otac tvoje buduće djece", što je glumicu tada uzrujalo i samo se pokupila.

No, Douglas nije odustao od nje, poslao joj je cvijeće i ispriku, a 1999. su priznali da su zajedno. Samo godinu dana kasnije, službeno se rastao od Luker, a Jones je već u kolovozu 2000. rodila njihovog sina Dylana.


ČITAJTE I:

Linker
18. travanj 2024 06:15