SplashNews.com
Slatke uspomene

Catherine Zeta-Jones pokazala kako je izgledao sudbonosni susret s Michaelom Douglasom prije više od 20 godina

Jedan od najmoćnijih glumačkih parova Hollywooda, Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas upoznali su se prije više od dva desetljeća, a glumica je fanove na Instagramu odlučila počastiti retro fotografijom sudbonosnog susreta pri kojem su frcale iskre.

Jedan od najmoćnijih glumačkih parova Hollywooda, Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas upoznali su se prije više od dva desetljeća, a glumica je fanove na Instagramu odlučila počastiti retro fotografijom sudbonosnog susreta pri kojem su frcale iskre.

Slavna ljepotica Catherine Zeta-Jones za svog prvog i jedinog supruga Michaela Douglasa udala se kad je imala 31 godinu, no njihova je ljubavna priča započela četiri godine prije vjenčanja.

48-godišnja glumica na Instagramu je objavila fotografiju njihovog prvog susreta, na kojoj Michael nešto objašnjava, a ona ga gleda s obožavanjem.

"Po prvi put sam upoznala supruga na festivalu Deauville Film Festival. Ne sjećam se o čemu je pričao", napisala je Zeta uz fotografiju i dodala smajlića koji plače od smijeha.

Iza ove fotografije leži romantična priča jer susret nije bio nimalo slučajan. Michael je navodno bio očaran mladom glumicom koja je tada promovirala film 'The Mask of Zorro' te zatražio da na filmskom festivalu sjedi za njezinim stolom.

Catherina je čula da je slavni Michael želi upoznati, no nakon kratkog susreta u predvorju hotela gdje je samo prošao kraj nje, počela je sumnjati je li zaista interesantna.

"Rekla sam svom bratu - očito me ne želi upoznati tako jako kad je upravo prošao pored mene i nije me ni prepoznao!", prisjetila se glumica jednom u showu Larryja Kinga.

Kasnije te večeri, Catherine i Michaela upoznali su njihovi zajednički prijatelji Antonio Banderas i Melanie Griffith, a Michael se nakon večere i fotografiranja velškoj glumici pridružio u baru.

Tada je smatrao da je upropastio sve šanse s 25-godina mlađom crnkom zbog 'uleta' koje je sam prozvao ljigavima.

"Rekao sam joj: Znaš, bit ću otac tvoje djece, a ona je odgovorila: Čula sam mnogo o tebi i mislim da je vrijeme da si kažemo laku noć", otkrio je Michael koji nakon te noći nije posustao s udvaranjem.

Sljedeći dan poslao joj je cvijeće i ispriku, što se Catherine svidjelo pa je počela s Michaelom komunicirati putem telefona.

Razgovori su se pretvorili u pravu romansu pa ju je za vrijeme dočeka Nove godine u Aspenu zaprosio prstenom Freda Leightona s velikim dijamantom od 10 karata, optočenim s 28 manjih dijamanata. Vrijednost prstena tada se procijenivala na milijun dolara, a Michael je novinarima otkrio da zaruke nisu bile konvencionalne ni glamurozne jer su se i on i njegova draga u romantičnoj kućici u Aspenu pokušavali oporaviti od gripe.

Kad ju je zaprosio, Catherine je već bila trudna, a nekoliko mjeseci prije vjenčanja, par je dočekao svog prvog sina Dylana Michaela.

18.11.2000. godine, par je stao pred oltar i izmijenio zavjete na luksuznom vjenčanju u hotelu Plaza u New Yorku, pred brojnim slavnim prijateljima. Mladenka je blistala u vjenčanici s potpisom Christian Lacroix, dizajniranoj posebno za nju dok je samo vjenčanje stajalo oko 1.5 milijuna dolara.

Ljubav legendarnog glumca i njegove Catherine tada su došli proslaviti Jennifer Aniston, Sean Connery, Russell Crowe, Danny DeVito, Whoopi Goldberg, Tom Hanks, Goldie Hawn, Anthony Hopkins, Jack Nicholson, Brad Pitt, Meg Ryan, Steven Spielberg, Sharon Stone i mnogi drugi.

2003. godine par je dočekao kćerkicu Carys i tako su se ostvarile riječi kojima je Michael u baru 1996. godine pokušao osvojiti zanosnu Catherine.

Michael Douglas & Catherine Zeta-Jones are seen at Les Palmiers Beach Club in St Tropez

Pictured: Michael Douglas,Catherine Zeta-Jones,Michael Douglas
Catherine Zeta-Jones
Ref: SPL1323658 230716 NON-EXCLUSIVE
Picture by: SplashNews.com

Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: 0207 644 7656
Milan: +39 02 4399 8577
Sydney: +61 02 9240 7700
photodesk@splashnews.com

World Rights
SplashNews.com

Par je ostao zajedno u dobru i zlu, ona ga je bodrila kad se borio protiv raka, a on joj je najveći kamen oslonac u mukama koje prolazi zbog bipolarnog poremećaja.

Njihova djeca danas imaju 18 i 15 godina, a oni se smatraju jednim od rijetkih slavnih parova koji dokazuje da prava ljubav još uvijek postoji i na holivudskim brdima.

Catherine Zeta-Jones, her husband Michael Douglas and their kids spotted at Nobu in Malibu, Los Angeles.

Pictured: Catherine Zeta-Jones,Michael Douglas,Catherine Zeta-Jones
Michael Douglas
Ref: SPL1532764 060717 NON-EXCLUSIVE
Picture by: SplashNews.com

Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: 0207 644 7656
Milan: +39 02 4399 8577
Sydney: +61 02 9240 7700
photodesk@splashnews.com

World Rights
SplashNews.com

Linker
26. travanj 2024 15:37