Povratak na staro

Čašica je bila jača. Sutkinja u modnom reality showu pokleknula iskušenju i bacila u vjetar četiri trijezne godine

Kćer rock legende Ozzjya Osbournea i donedavne voditeljice dnevnog talk showa ‘The Talk‘, Sharon Osbourne, priznala je da joj je volja slabija nego se nadala. Priznanje je stiglo uoči premijere njezinog podcasta u kojem će otkriti da li je samo zavirila u zabranjenu čašicu ili nešto više.

Poslije gotovo četiri godine borbe s alkoholizmom, Kelly Osbourne (36), sutkinja u reality showu "Project Runway: Junior" u kojem se natječu djeca nadarena za modni dizajn, pokleknula je pred iskušenjem i zavirila gdje ne smije - u čašicu. Priznala je to ovaj tjedan na svojem na svojem Instagramu, a vijest o nemilom obratu u njezinoj mučnoj borbi s ovisnošću prenijeli su svi svjetski mediji, pa i Page Six.

Čitajte i: 'Nisam mislila da ću biti živa u dobi od 35 godina. Bilo je teško pokapati prijatelje'

- Obećala sam da ću uvijek biti iskrena o tome što se događa na mom putu oporavka. Što reći, vratila sam se na staro. Nisam ponosna na to. Ali sada sam opet na pravom putu. Danas sam trijezna i sutra ću biti trijezna – otkrila je britanska modna dizajnerica i pjevačica.

image
Osbourne je priznala da je posrnula, no to je nije pokolebalo u borbi.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Nije precizirala što se, konkretno, dogodilo i je li sve završilo na čašici - dvije ili se opila. Detalje o incidentu kćer rock legende Ozzyja Osbournea i donedavne voditeljice dnevne razgovorne emisije „The Talk”, Sharon Osbourne, ispričat će 4. svibnja, na premijeri podcasta "The Kelly Osbourne and Jeff Beacher Show". Suvoditelj joj je 48-godišnji legendarni američki zabavljač i producent kojem su 2004. predani počasni ključevi Las Vegasa, gdje je godinama nastupao. Činjenica da se udružio s Kelly Osbourne velik joj je kompliment i treba se nadati da neće uprskati pruženu priliku.

Čitajte i: Izgubila više od 40 kilograma! Kelly Osbourne zadivila u odvažnoj kombinaciji

Čini se da se mlada žena koja je verbalnim gafovima i eskapadama godinama zabavljala javnost, napokon osovila na noge i ostvarila kao osoba te voditeljica.

Uz to, lanjskog listopada, na proslavi svog 36. rođendana, pohvalila se isklesanim tijelom i otkrila da je u protekle dvije godine uspjela skinuti oko 30 kilograma. Jedno vrijeme je govorila kako je to postigla zahvaljujući ugrađenoj želučanoj premosnici, a sada tvrdi da je prije dvije godine bila na operaciji žuči i promijenila stil života. Što god bilo, bila bi šteta upropastiti uloženi trud vraćanjem na staro.

Linker
16. travanj 2024 09:13