Vedran Peteh
idu maminim i tatinim stopama

Čarobna obiteljska šetnja na ćilimu! Kćeri Branka Đurića Đure ukrale su pozornost

Obitelj Branka Đurića Đure zračila je nevjerojatnom energijom i dobrom vibrom dok su šetali sarajevskim crvenim tepihom, a najviše pogleda zaradile su njegove kćeri koje idu maminim i tatinim stopama.

Glumac, redatelj i glazbenik Branko Đurić Đuro (56), inače rođeni Sarajlija, trudi se ne propuštati Sarajevo Film Festival. Tako je bilo i ove godine kad je crvenim ćilimom prošetao uz suprugu Tanju Ribič i svoje dvije kćeri Zalu (23) i Elu (14). Za potpuni obiteljski portret nedostajao je samo njihov sin Filip (28).

Instagram


Instagram

Usklađena obitelj mamila je poglede. Đuro je za šetnju izabrao bijelu košulju i hlače, dok je njegova supruga zablistala u crveno-ružičastom kombinezonu. Zala je izabrala dugu svilenu haljinu nježno ružičaste boje, dok je Ela odjenula kariranu minicu, top i tenisice, te sličan detalj kao njezin otac - super trendi sunčane naočale.

Vedran Peteh

Suvlasnik kazališta Luda kuća živi u Sloveniji, ali je često na putu. Iako je poprilično škrt na riječima oko svog privatnog života, u razotkrivanju u magazinu Gloria jednom je otkrio kako je zaveo svoju suprugu Tanju.

"Rekao sam joj da sliči na moju drugu ženu. Kad me pitala - koliko sam ih to imao, rekao sam - jednu!", rekao je popularni Branko koji ovo ljeto često nastupa sa svojim bendom Bombaj štampa. U listopadu mu izlazi novi album, a tijekom ljeta vrijedno odrađuje brojne koncerte.

U istom intervju otkrio je da bi rado bio kuhar negdje na moru i priznao da iako živi 25 godina u Ljubljani još uvijek se trudi do kraja svladati slovenski jezik. "Pišem savršeno, ali govor mi je i dalje problem. Nekako mi ne ide uz karakter.", priznaje, a prepričao je i anegdotu da je na snimanju filma "Triage" s Colinom Farrellom dok su bili skupa u kadru njemu, koji je visok 189 centimetara, morali iskopali rupe u zemlji kako bi si glumci gledali oči u oči.

Linker
20. travanj 2024 18:28