Sve zabrinuo

Carlos Santana kolabirao usred koncerta, snimka je odmah postala viralna

Legenadrni glazbenik srušio se usred nastupa u američkom Clarkstonu, a razlog je navodno iscrpljenost i dehidriranost, iako je prošle godine imao i srčanih problema.

Legendarni gitarist Carlos Santana dobro je zabrinuo svoje obožavatelje kada se usred koncerta u Michiganu srušio na pozornici. Glazbeniku koji je na turneji s jednako legendarnim bendom Earth, Wind & Fire, prvu pomoć pružili su medicinski radnici koji su se našli u publici sve do dolaska hitne pomoći koja ga je odvela u bolnicu.

Video snimke na kojima se vidi kako usred svirke Santana pada, posjetitelji koncerta odmah su lansirali na društvene mreže.

Njegov menager kaže da je glazbenik sada dobro, a da je kolabirao zbog iscrpljenosti i dehidracije. No ipak je ostao u bolnici na promatranju, a koncerti koje je trebao održati, pomaknuti su na neki drugi termin.

Podsjetimo, Carlos Santana je krajem prošle godine također morao otkazati nekoliko koncerata u Las Vegasu jer je bio podvrgnut, kako je službeno priopćeno, neplaniranom zahvatu na srcu. A njegovi obožavatelji se nadaju da ovaj put srčani problemi nisu uzrok njegove nesvjestice već kako je rekao njegov menadžer - iscrpljenosti te da će se uskoro vratiti nastupima. Naime, Santana je na turneji ‘Miraculous Supernatural‘ do rujna ove godine.

Linker
20. travanj 2024 07:27