Getty Images for The Trevor Pro
Napokon slobodna

Cara Delevingne se sva raznježila, već godinu dana ljubi glumicu: 'Pokazala mi je što je to prava ljubav'

Glumica i manekenka Cara Delevingne odlučila je slobodno govoriti o svojoj ljubavnoj vezi koja joj promijenila život, kako bi sve druge nadahnula da bez susprezanja vole svoje partnere.

Nekoliko dana nakon što je Cara Delevingne na svom Instagram profilu objavila video na kojem strastveno ljubi 29-godišnju glumicu Ashley Benson, manekenka i glumica napokon je i službeno progovorila o njihovoj ljubavnoj vezi .

U intervjuu za E! News Cara rekla da je to napravila zbog više razloga. Prvi je 50. godišnjica Stonewallskih nemira, kada su pripadnici LGBT zajednice protestirali protiv policijske racije koja se dogodila u Stonewall Inn baru u New Yorku. To je bila pobuna pripadnika zajednice LGBT-a u američkoj povijesti protiv sustavnog progona seksualnih manjina koju je provodila američka vlada. "Pride je i prošlo je 50 godina od Stonewalla. Upravo smo proslavile godinu dana zajedno pa zašto ne?", pojasnila je manekenka svoj potez.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#PRIDE @ashleybenson

Objavu dijeli Cara Delevingne (@caradelevingne)

Koliko je Cara očarana svojom djevojkom najbolje dokazuje njezin govor s nedavne gala večere. "Htjela bih se zahvaliti još jednoj posebnoj ženi ovdje. Ona je jedna od ljudi koji su mi pomogli da se volim kada sam to najviše trebala. Pokazala mi je što je prava ljubav i kako je prihvatiti, što je puno teže nego što sam mislila", rekla je manekenka na Hero nagradi pri udruzi Trevor koja pomaže mladima iz LGBT zajednice. Osim toga se odvažila recitirati pjesmu koju je napisala kad je imala 15 godina, a naglasila je da je šest godina intenzivno istraživala svoj identitet.

NEW YORK, NEW YORK - JUNE 17: Cara Delevingne and Will Heard perorm onstage during TrevorLIVE NY 2019 at Cipriani Wall Street on June 17, 2019 in New York City. (Photo by Bryan Bedder/Getty Images  for The Trevor Project)
Getty Images for The Trevor Pro

Osim svojoj ljubavi koju naziva 'Sprinkles' imala je osjećaj da mora zahvaliti svojoj obitelji i prijateljima '. Benson je bila preponosna na govor svoje djevojke, pa je nakon eventa napisala: 'Volim te Cara Delevingne! Ponosna sam.'

NEW YORK, NEW YORK - JUNE 17: Ashley Benson and Cara Delevingne attend TrevorLIVE NY 2019 at Cipriani Wall Street on June 17, 2019 in New York City. (Photo by Craig Barritt/Getty Images  for The Trevor Project)
Getty Images for The Trevor Pro

NEW YORK, NEW YORK - JUNE 17: Georgia May Jagger, Ashley Benson and Cara Delevingne attend TrevorLIVE NY 2019 at Cipriani Wall Street on June 17, 2019 in New York City. (Photo by Craig Barritt/Getty Images  for The Trevor Project)
Getty Images for The Trevor Pro

Linker
15. travanj 2024 12:08