Nije joj žao

Cameron Diaz uživa u majčinstvu i mirovini: ‘Volim glumu, ali previše je zaokupirala moj život, bez nje sam potpuna žena‘

Iako nije glumila od 2014., tako da objava o službenoj četiri godine kasnije nije previše iznenadila obožavatelje. Charlijeva anđelica napustila je ‘gnijezdo‘, a onda stvorila vlastito. Sa suprugom Benjijem uživa u roditeljstvu i brizi o malenoj Raddix, a kako stvari stoje neće tako skoro pred kamere.

Nakon što je napravila veliki zaokret u životu i odustala od uspješne filmske karijere, glumica Cameron Diaz posvetila se majčinskoj ulozi, ali i privatnim pothvatima poput pisanja knjiga i proizvodnje vina. Od 2014. godine nije prihvaćala uloge, a onda se 2018. godine odlučila za mirovinu. Rijetko daje intervjue otkako se povukla, no u podcastu glumca i komičara Kevina Harta "Hart to Heart" glumica je otvorila dušu i bolje objasnila zašto je glumi odlučila reći ne.

image
Cameron Diaz i Ashton Kutcher u filmu 'Dok nas jackpot ne rastavi'.

SHUTTERSTOCK

"Kada nešto dugo radiš na profesionalnoj razini, kada si osoba koja se bavi isključivo jednom stvari, ti si jedino ta osoba na ekranu, svi dijelovi tebe koji nisu to su zanemareni i pripadaju drugim ljudima”, rekla je Diaz, zapravo govoreći o tome kako je gluma zaokupirala cijeli njezin život, u kojem nije bilo vremena baviti se drugim aktivnostima. Pravdala se kako obožava glumu, kako bi mogla glumiti cijeli život no:

"Postojalo je toliko stvari u mom životu kojima se nisam posvetila jer je sve ostalo bilo preveliko", rekla je Cameron te dodala kako je željela svoj život uzeti u svoje ruke i otada se, kaže, osjeća potpuno. Da joj je Hollywood previše zaokupirao život shvatila je tek kada je upoznala svojeg sadašnjeg supruga Benjija Maddena. Vjenčali su se 2015. godine, a početkom prošle godine, taman prije početka pandemije, dobile su kćer Raddix.

Čitajte i: Cameron otkrila kako se osjeća otkako je u glumačkoj mirovini: 'Konačno sam se pobrinula za sebe'

"Ionako živim u jednom obliku karantene jer imam tri i pol mjeseca staru bebu. Tako da mi je život potpuno tih i miran posljednjih mjeseci. Ali prije sam mogla dočekivati i primati prijatelje cijelo vrijeme, a sada jednostavno ne vidim nikoga", ispričala je novopečena majka Cameron.

image
Cameron Diaz i suprug Benji Madden
SHUTTERSTOCK

Svih ovih godina koliko je bila bez glume, Diaz se posvetila promociji zdravog načina života kroz knjige koje je napisala - „The Body Book: Feed, Move, Understant and Love Your Amazing Body” 2013. godine i „The Longevity Book: Science of Aging, Biology of Strength i Privilege of Time” 2016 godine. S prijateljicom je u međuvremenu pokrenula i vlastiti vinski biznis. Za cijenu od oko 20-ak dolara, može se kupiti njezin bezglutenski rosé Avaline.

image
Cameron Diaz i Katherine Power imaju vlastito vino Avaline.
THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Cameron Diaz kao mama: 'Mnogo je promjena, a tek sad tek razumijem što su mi govorili prijatelji'

Linker
24. travanj 2024 15:10