AURORE MARECHAL/PA IMAGES/PROFIMEDIA
Slutimo hit

Čak tri oskarovke opčinjene su Bradyjem, a njegova Gisele nema baš ništa protiv

Holivudske ikone Lily Tomlin, Jane Fonda, Rita Moreno i Sally Field glumit će u filmu ‘80 for Brady‘.

Holivudske ikone Lily Tomlin, Jane Fonda, Rita Moreno i Sally Field glumit će u filmu ‘80 for Brady‘.

Najveći igrač američkog nogometa u povijesti, sedmerostruki osvajač Super Bowla i legendarni 'quarterback' - Tom Brady, odlučio je okušati se kao producent i glumac u Hollywoodu, piše Hollywood Reporter.

Biti će to njegov prvi projekt nakon što je krajem siječnja najavio kraj svoje igračke karijere.

Čitajte i: Dok svijet tuguje, ona je jedva dočekala ovaj trenutak: Jednoj od najljepših žena svijeta napokon se vratio suprug

image

Tom i Gisele upoznali su se 2006. na spoju na slijepo, a vjenčali tri godine kasnije

KEVIN TACHMAN/VOGUE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Po navodima američkog Hollywood Reportera, Brady producira road trip film pod nazivom 80 for Brady u kojemu će se i sam pojaviti. Inače, film prati dogodovštine četiri najbolje prijateljice i navijačice New England Patriotsa koje 2017. putuju u Houston na Super Bowl kako bi vidjele svojeg sportskog junaka Bradyja, ni ne sluteći u kolikoj će im mjeri to putovanje izmijeniti živote.

Bradyjeve obožavateljice u filmu glume Jane Fonda, Rita Moreno, Sally Field i Lily Tomlin, od kojih su prve tri nagrađene najvećom filmskom nagradom.

image

Jedna od Oskarovki u filmu je i legendarna Jane Fonda

AMAZON/EVERETT/PROFIMEDIA

Hollywood Reporter piše da je film nadahnut istinitom pričom, a nastao je po predlošku Emily Halpern i Sarah Haskins koje su napisale scenarij za film Booksmart.

80 for Brady snimaju Paramount Pictures i Endeavour Content, a režira ga Kyle Marvin, koji s Michaelom Covinom ujedno potpisuje i scenarij. S druge, pak, strane Bradyjeva tvrtka 199 Productions producira film.

Početak snimanja očekuje se u proljeće, a američki portal piše da je slavni igrač u projekt uključen od samog početka, no još se ne zna kakva mu je glumačka uloga namijenjena.

Međutim, Bradyju ovo neće biti prvi put pred kamerama, jer je već ranije gostovao u komediji Ted 2 i u seriji Entourage, a posudio je svoj glas i vlastitom liku u Simpsonima.

image

Početkom godine legendarna 12 se oprostila od profesionalnog sporta

ERIC CANHA/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Čitajte i: Novi život kralja sporta: Čelična volja i strogi režim dokaz su da mu predstoji još bolja karijera

Inače, punim imenom Thomas Edward Patrick Brady Jr. rođen je 3. kolovoza 1977. u San Mateu u Kaliforniji, dijelu megalopolisa San Francisca, koje se nalazi tridesetak kilometara južnije od gradskog središta. Odrastao je blažen među ženama - s tri starije sestre Nancy, Julie i Maureen u radničkoj obitelji Thomasa Bradyja i Galynne Patricije Johnson.

U prosincu 2006. započeo je vezu s brazilskim topmodelom Gisele Bundchen s kojom se upoznao na spoju na slijepo. Vjenčali su se 26. veljače 2009. u Santa Monici u Kaliforniji: sina Benjamina Reina dobili su u prosincu iste godine, a kći Vivian Lake rođena je u prosincu 2012. Iz veze s američkom glumicom i modelom Bridget Moynahan, ima sina Johna Edwarda Moynahana.

Linker
26. travanj 2024 13:52