BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
napokon slobodna

Čak joj je i to bilo uskraćeno: Nakon dugih 14 godina, pop zvijezda napokon je popila čašu šampanjca

Ni tri dana nakon što je sutkinja proglasila prestanak očevog skrbništva, Britney Spears ne prestaje slaviti. Sinoć je tako otkrila kako se nakon punih 14 godina počastila čašom šampanjca.

Ni tri dana nakon što je sutkinja proglasila prestanak očevog skrbništva, Britney Spears ne prestaje slaviti. Sinoć je tako otkrila kako se nakon punih 14 godina počastila čašom šampanjca.

"Osjećam se kao da lebdim na oblacima, nakon niza godina, počastila sam se prvom čašom šampanjca jer mi je i to bilo zabranjeno. Slavim svoj rođendan i svoju slobodu na koju sam predugo čekala. Sretna sam što je odvjetnik Matthew Rosengart ušao u moj život i promijenio ga iz temelja. Zauvijek ću biti mu zahvalna na tome, kao i svim mojim fanovima koji slave moju slobodu”, napisala je Britney Spears na svom Instagramu gdje je prati 36,6 milijuna fanova.

Za dva tjedna pjevačica će proslaviti jubilarni 40.rođendan, no slavlje novog života počelo je još prije tri dana kada je sutkinja u Los Angelesu oslobodila pop zvijezdu skrbništva koje je nad njom imao njezin otac Jamie Spears i koji joj tijekom skrbništva nije dozvoljavao mnoge stvari - od planiranja trudnoće, vjenčanja, slobodnog kretanja kamo želi do, naravno, upravljanja svojim novcem.

Zabrana konzumiranja čaše vina ili šampanjca također je bila među njima, zato je pjevačica otkrila da je uživala u svojoj "prvoj čaši šampanjca" u 14 godina.

image

Britney su podršku pružali fanovi diljem svijeta.

PATRICK T. FALLON/AFP

Čitajte i: Nakon dugih 13 godina nazire se kraj mučnoj borbi Britney Spears: Svi su se okomili na oca, a pop zvijezda upire prstom na nju: ‘Uništila mi je život‘

Podsjetimo, pod konzervatorstvom je bila od 2008. godine kada je zabrinutost za njezino mentalno zdravlje potaknula njezinog oca da podnese zahtjev sudu za pravnu vlast nad životom svoje kćeri. Radi se o obliku zakonskog starateljstva koji se obično odobrava za osobe koje nisu u stanju donositi vlastite odluke, poput onih s demencijom ili drugim mentalnim bolestima. Pjevačica je krivnju svalila na majku Lynne vjerujući da je to bila njezina ideja, dok je otac formalno nadležan za njene osobne i financijske poslove.

"Ono što ljudi ne znaju je da je moja mama ta koja mu je dala ideju. Nikad neću vratiti te godine... potajno mi je uništila život”, izjavila je.

Naime, 2007. godine Britney je doživjela slom pred očima javnosti, nakon čega je uslijedio ovaj radikalan potez roditelja. Pod teretom slave, propalog braka, borbe za skrbništvo na sinovima slomila se sa samo 25 godina. Izbrijala je glavu, kišobranom napala paparazze, a fanovi diljem svijeta bili su zabrinuti za njezino zdravlje. Bivši menadžer Sam Lufti svjedočio je 2012. da je to bio način da se spriječi vlasti da je mogu testirati na droge.

image
RON ELKMAN/DDP USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Britney Spears popljuvala najnoviji dokumentarac o njezinom ‘zatočeništvu‘: ‘Mnogo toga u njemu nije istina‘

"Rekla mi je da joj je netko rekao da mogu znanstveno testirati njezinu kosu na povijest upotrebe droga, pa ju je obrijala”, rekao je Lufti tijekom građanskog procesa protiv Spears i njezinih roditelja Jamieja i Lynne.

Nakon niza dramatičnih godina, Britney je ponovno slobodna i uživa u svom životu zbog čega slavi od donošenja presude, 12.studenoga. U svemu joj je dečko, fitness trener Sam Asghari bio najveća podrška.

Linker
27. travanj 2024 06:52