Profimedia, AKM-GSI
KRAH U KLANU

Caitlyn Jenner: ‘Odgajala sam ih 23 godine, a danas ni ne razgovaraju sa mnom’

Bivši olimpijac Bruce Jenner već dulje od dvije godine živi kao žena imena Caitlyn. Prije toga bio je u braku s Kris Jenner, majkom sestara Kardashian i Jenner. Caitlyn je sad progovorila o detaljima prekida odnosa s obitelji.

Caitlyn Jenner američkom voditelju Piersu Morganu ispričala je sve posljedice koje je njezina promjena spola imala, a ono s čime se najteže nosi svakako je loš odnos koji ima sa svojim pokćerkama. Tako je, primjerice, otkrila kako s Khloe nije razgovarala pune dvije godine. Teškog srca i drhtavog glasa 68-godišnjakinja je izjavila:

- Nisam u kontaktu ni s kim s te strane obitelji. Provela sam 23 godine života s tom djecom i teško mi je tome razgovarati. Jako sam tužna.

Bivši atletičar, danas uspješna i sveprisutna žena i motivacijski govornik, Caitlyn Jenner otkrila je kako je ipak neizmjerno sretna jer se njezin odnos s biološkom djecom, Kylie i Kendall, nije narušio zbog njezine promjene spola. Doduše, mediji su prenosili kako su djevojke bile izuzetno pogođene situacijom, no, u konačnici su prihvatile da je "njihov tata i dalje ovdje", samo drugačiji izgledom.

Caitlyn Jenner (caitlynjenner / 19.06.2017):
Profimedia, Face To Face A
Caitlyn s biološkim kćerima Kendall i Kylie, 19. lipanj 2017

Prije nekoliko dana Kendall je velikom proslavom obilježila svoj 22. rođendan, pa je to bila jedinstvena prilika za okupljanje cijele obitelji. Caitlyn se tad oči u oči susrela s Kim i Kourtney te svojom bivšom suprugom Kris, no, nije s njima razgovarala.

- S Kris nisam razgovarala godinu dana, s Kim zasigurno devet mjeseci, s Khloe koja se na partiju nije ni pojavila nisam razgovarala pune dvije godine. Baš kao ni s Kourtney.

Od svih sestara Kardashian Khloe sa svojim nekadašnjim očuhomima najveći problem i to zbog kultnog intervjua koji je Caitlyn dala Vanity Fairu nakon promjene spola 2015. godine. U razgovoru je “optužila” Kris Jenner za ne pružanje podrške i pomoći u samom procesu promjene spola i svemu što je tome prethodilo.

Khloe se, baš kao i Kourtney i Kim, itekako naljutila na Caitlynino prozivanje njihove mame, smatrajući kako ju treba maksimalno zaštiti i izuzeti iz svih razgovora koji se tiču ovako velike promjene i odluke koja je utjecala na cijelu obitelj.

Bruce Jenner, danas Caitlyn Jenner, u život djevojaka ušao je početkom '90-ih nakon što se Kris razvela od njihova oca Roberta Kardashiana. Robert je 2003. godine umro od raka, a Bruce je djevojkama cijelo to vrijeme bio izuzetna potpora i druga očinska figura.

17 DEC 2015

OLD KARDASHIAN AND JENNER FAMILY CHRISTMAS FAMILY PHOTOS IN THIS PICTURE POSTED ON THE TWITTER SOCIAL NETWORK SITE., Image: 269656923, License: Rights-managed, Restrictions: **UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE  +44 208 344 2007***Xposure Photos does not claim any Copyright or License in the attached material**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos
Obitelj Jenner-Kardashian

Linker
18. travanj 2024 21:51