JOHN PARRA/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Ni u filmu nije bio sunašce

‘Buzz McCallister‘ pretukao svoju djevojku: Posrnuli glumac provest će blagdane iza rešetaka‘

Prema policijskom izvješću, njegova je djevojka tvrdila da ju je Ratray udario šakom u lice, pokrio joj usta rukom i pokušao je zadaviti.

Prema policijskom izvješću, njegova je djevojka tvrdila da ju je Ratray udario šakom u lice, pokrio joj usta rukom i pokušao je zadaviti.

Devin Ratray (44), glumac iz kultnog božićnog filma "Sam u kući", uhićen je nakon što su vlasti Oklahoma Cityja izdale za to nalog zbog svađe s djevojkom ranije ovog mjeseca, piše People.

Ratray je optužen po jednoj točki optužnice - za napad u obitelji i zlostavljanje davljenjem, saznaje se iz internetskih sudskih zapisnika.

Država Oklahoma izdala je nalog u utorak, pokazuju zapisi, a njegova je jamčevina određena na 25.000 dolara.

Vlasti su za Fox News rekle da se glumac dan kasnije "sam predao" te je odmah stavljen u lisice.

image

Buzz McCalister u ‘Sam u kući‘

SUPPLIED BY LMK/IPA/IPA/PROFIMEDIA

Uhićenje je uslijedilo tjedan dana nakon što je policija Oklahoma Cityja javila časopisu 15. prosinca da smatraju da je slučaj zaključen i da ne očekuju uhićenja u ovom slučaju.

Ratray je postao poznat početkom 1990-ih kada je glumio Buzza McCallistera, starijeg brata lika Macaulaya Culkina, u prva dva filma Sam u kući. Prema jako redigiranom policijskom izvješću koje je dobila stranica Six, njegova je djevojka tvrdila da ju je Ratray udario šakom u lice, pokrio joj usta rukom i pokušao je zadaviti.

Čitajte i: Kuća za velike i male: Kreativci iz Lega rekreirali su scene iz filma ‘Sam u kući‘

Glasnogovornik Policijske uprave Oklahoma Cityja ranije je potvrdio incident, ali nije potvrdio identitet žene, pozivajući se na pravo na anonimnost žrtve.

U dokumentima do kojih je došao KFOR, žena je navodno identificirana kao Ratrayeva djevojka, a policiji je rekla da su posvađali u baru, te se ona vratila u njihovu hotelsku sobu, prenosi novinska postaja.

image

Film ‘Sam u kući‘

SUPPLIED BY LMK/IPA/IPA/PROFIMEDIA

Njegova djevoka je rekla da ju je Ratray pratio natrag do hotela, gdje je navodno došlo do fizičkog sukoba, prenosi KFOR.

"Žrtva je imala problema s disanjem dok ju je davio, a okrivljenikova je ruka bila preko njenih usta", navodi se u izjavi.

Predstavnik Devina Ratraya je prethodno za TMZ rekao da su se njih dvoje posvađali verbalno, negirajući da je svađa prerasla u fizičko nasilje. Predstavnik je odbio reći o čemu je bila svađa.

Čitajte i: Kuća McCallisterovih iz ‘Sam u kući‘ iznajmljuje se: Samo četiri sretnika provest će u njoj dan uoči blagdana

Ratray je nedavno rekao za People da je u pripremi ponovno okupljanje postave filma "Sam u kući" s nekim od članova originalne glumačke ekipe. Također je ponovio svoju ulogu Buzza u filmu"Home Sweet Home Alone" na Disney +.

image

Archie Yates and Devin Ratray u Disney+ novom filmu: Home Sweet Home Alone

SUPPLIED BY LMK/IPA/IPA/PROFIMEDIA

"Ovaj je film postao nasljeđe i utječe na obitelji već više od jedne generacije", rekao je Ratray tada. "Roditelji pokazuju djeci, djeca pokazuju unucima nešto čega sam ja bio dio. Shvatio sam da je ovaj film veći od mene", zaključio je.

Linker
29. travanj 2024 13:48