NAJGORI OD NAJGORIH!

Bruce Willis dotaknuo je samo dno... A kako smo nekoć zbog njega hrlili u kina!

Filmska karijera proslavljenog glumca toliko se srozala u 2021. da je zbog njega oformljena zasebna kategorija na dodjeli Zlatna malina koju ‘osvajaju‘ najlošija prošlogodišnja ostvarenja na velikom platnu. Neslavnu kategoriju jednostavnu nazvanu ‘najgori nastupi Brucea Willisa u 2021. godini‘ nekadašnji akcijski junak zaslužio je zbog pojavljivanja u čak osam ‘budalastih‘ filmova, kako ih je okarakterizirao nemilosrdni žiri.

Istodobno s objavama nominacija za Oscara koje su službeno potvrđene 8.veljače, objelodanjena su i imena favorita za Zlatnu malinu. Apsolutni rekorder u nominacijama je Bruce Willis (66) kojemu ne gine barem jedna nepopularna statua budući da je čak s 8 uloga ušao u najužu konkurenciju za "blam" glumca. Štoviše, po prvi put u 41 godine dugoj povijesti ove dodjele žiri je oformio posebnu kategoriju za jednog glumca, a Willis je iskazanu mu (ne)čast zaslužio zbog uloga u niskobudžetnim filmovima: Siege, Apex, Cosmic Sin, Deadlock, Fortress, Midnight in the Switchgrass, Out of Death i Survive the Game.

image

Bruce Willis na premijeri filma 'Glass'.

SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Opet zajedno: Bruce Willis se opet susreo sa suprugom, svi su napokon na okupu

U tim filmovima, koji nisu dospjeli u kina već su dostupni na raznim streaming platformama, zvijezda akcijske sage “Umri muški” igra uloge razočaranog šerifa, bivšeg policajca, umirovljenog generala ili bivšeg agenta CIA-e. U nekima ima glavnu ulogu, u drugima se pojavljuje u samo nekoliko scena, no svaki je od tih uradaka proglašen filmskom katastrofom.

Otkako su objavljena imena ovogodišnjih gubitnika, Bruceovi obožavatelji nadaju se da će se pojaviti na dodjeli i "umrijeti muški". Neki mu čak i ostavljaju poruke podrške na društvenim mrežama pozivajući se na slučaj holivudske miljenice Sandre Bullock koja je 2010. Zlatnu malinu ili popularnije Razzie dobila za komediju „All About Steve”, a u Barnsdall Theater u Los Angelesu preuzela ju je osobno - i dokazala da se dobro zna našaliti na vlastiti račun.

image

Jared Leto također se našao na popisu nominiranih za Razzie.

PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Bivšem suprugu glumice Demi Moore s kojom ima tri kćerke, jedina utjeha može biti da je za Razzie ove godine nominiran i glumac Jared Leto za ulogu Paola Guccija u filmu “House of Gucci”. Tim više, što se Jared još donedavno spominjao kao ozbiljan kandidat za Oscara. U nepopularnom društvu ove se godine našla i NBA zvijezda LeBron James za film "Space Jam: New Legacy", a najviše nominacija u raznim kategorijama ima mjuzikl "Diana" - čak devet.

Pobjednici, odnosno gubitnici, bit će proglašeni 26. ožujka, dan prije dodjele Oscara.

Linker
20. travanj 2024 05:46