Profimedia, INSTAR Images
javna poruka dušebrižnicima

Brooklyn Decker na opaske da su joj se smanjile grudi: 'Dosta više'

Dojadili su slavnoj glumici i bivšoj manekenki komentari na račun izgleda i čini se da su uvrede napokon prelile čašu pa je svima putem društvenih mrežala poslala poruku.

Dojadili su slavnoj glumici i bivšoj manekenki komentari na račun izgleda i čini se da su uvrede napokon prelile čašu pa je svima putem društvenih mrežala poslala poruku.

Nekoć model savršenih proporcija i bujnih grudi, Brooklyn Decker, umorna je od komentara na račun svog izgleda i smatra da je nitko ne bi trebao prozivati osobito jer je rodila i dojila dvoje djece. Opaske idu tako daleko da još pišu da zbog mršavosti izgleda nezdravo.

Na svom je Twitter profilu napisala da je dugo šutjela na ružne komentare, no jedan je prelio čašu u kojem njezin pratitelj piše da je 'zbunjen' jer je 'izgledala tako dobro' u njezinom filmu Just Go With It iz 2011. godine, a sada izgleda''tek mršavo'.

'Za sve vas koji ste se okomili na moje tijelo i njegove nedostatke, dosta mi vas je - djeca su isisala život iz mog tijela i ostavila tek vreću kostiju. Ne znam što bih vam drugo poručila. I meni nedostaju moje grudi, čak i ne znam kako bih ih više zvala', napisala je Brooklyn Decker.

Dvoje djece odgaja u sretnom braku s nekadašnjim prvim tenisačem svijeta Andyjem Murrayem - Hank ima tri godine, a Stevie jednu godinu.

, New York, NY - 20180808 Brooklyn Decker and Tiffani Thiessen at the #BlogHer18 Creators Summit.

-PICTURED: Brooklyn Decker
-, Image: 381729659, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Sa seta 'Just Go With It' 2011:

40468, MAUI, HAWAII - Wednesday May 12, 2010. Brooklyn Decker, model and actress, shows off her incredible bikini body while on the set of the upcoming film
Profimedia, Pacific coast news

U vrijeme dok je snimala katalog za kupaće kostime za Victoria's Secret:

25-1-2010
Brooklyn Decker - 2010 Victoria's Secret Swimsuit 
Pictured: Brooklyn Decker, Image: 51600723, License: Rights-managed, Restrictions: PICTURE SUPPLIED BY: PLANET PHOTOS, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Planet
Profimedia, Planet

Linker
07. svibanj 2024 11:43