Instagram/privatni album
Godine su samo broj!

Brooke Shields u bikiniju izgleda nevjerojatno dobro

Glumica koja se proslavila filmom "Plava laguna" i nekoliko puta sudjelovala u kampanji Calvin Klein, dala je svojim pratiteljima da zavire kako izgleda njezin odmor iz snova.

Zbog fotografija koje je objavila Brooke Shields poželjet ćete da se ljeto požuri.

52-godišnja glumica na fotografijama na Instagramu odbacila je suvišne krpice te u bikiniju uživa u tropskom raju.
U šestom desetljeću života glumica Brooke izgleda nevjerojatno dobro. Plivajući u bazenu i u kristalnom čistom moru samo mijenja kupaće kostime. Svoju liniju, kaže, održava discipliniranom vježbom uz svog osobnog trenera.

Bikini life in paradise

Objavu dijeli Brooke Shields (@brookeshields)

'Svoje tijelo uvijek sam doživljavala atletskim, odnosno velikim. Na sreću, ovih dana prihvaćaju se različiti tipovi tijela', priznaje Brooke koju krasi manekenska visina.

Glumica visoka 183 centimetra iza sebe ima iskustvo modela, a osim svojim izgledom oduševljava i stavom. Tako je glumačku karijeru u mladosti privremeno prekinula zbog studija francuske književnosti.

'Rekli su mi da sam ikona ljepote, ali činjenica da sam diplomirala na Princetonu, znači da nitko ne može sumnjati u moje znanje, što mi je daleko važnije', kaže Brooke.

Instagram/privatni album

Poznata je po braku s teniskom zvijezdom Andre Agassijem koji je trajao od 1997. do 1999.
Nakon što je dvije godine 'solirala' upoznala je supruga scenaristu Chrisa Henchyja s kojim je u sretnom 17 godina dugom braku. Zajedno imaju dvije kćeri -15-godišnju Rowan i 12-godišnju Grier.

Objavu dijeli Brooke Shields (@brookeshields)


Linker
19. travanj 2024 09:12