SASVIM ISKRENO

Brooke Shields otvoreno o svojoj seksualnosti: Unatoč besprijekornoj ljepoti, svoje je tijelo prihvatila tek s 40

Iako je u počecima karijere bila još poželjnija zbog imidža seksi djevice, glumica je priznala kako je svoju seksualnost i senzualnost prihvatila vrlo kasno. Danas uživa u tome što je to osvijestila, a na društvenim mrežama objavljuje fotografije gdje pozira u badiću i u 57. godini.

Iako je u šestom desetljeću života, glumica i manekenka Brooke Shields izgleda nevjerojatno, a o svojoj senzualnosti i seksualnosti otvoreno govori i za američke medije. Za Yahoo! je rekla kako vjeruje da je "zabluda" da žena više nije seksi kada dostigne određenu dob. A kao i brojne žene, i ona je dokaz da su takve tvrdnje neistinite.

"Prihvaćanje naših tijela dolazi tek u poznijim godinama. Sada živim puno više u svom tijelu nego ikad. Osjećam kao da moje tijelo zaista pripada meni. A iz ove pozicije, to ne mogu reći za svoju mladost. Samopouzdanje je najseksi stvar s kojom sam se ikada susrela", rekla je Brooke.

Također je navela još jednu "zabludu", a to je percepcija da žene koje ne mogu začeti djecu "nisu važne za svijet", s čime se često susreću brojne žene današnjice.

Nedavno je objavila i fotografiju u badiću i izazvala čuđenje brojnih obožavatelja jer izgleda fenomenalno. Shields je i to prokomentirala: "Željela sam izazvati samu sebe".

Ove je godine Shields pokrenula i platformu "Beginning Is Now" za žene starije od 40 godina koje potiče da brinu o sebi. Tamo je podijelila vlastito iskustvo s postizanjem prekretnice koja se dogodila upravo u tim godinama.

image

Brooke Shields u filmu 'Pretty Baby' imala je sa svega dvanaest godina.

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Moje dvadesete, uvijek sam se toga bojala, jer sam bila djevica do 22. godine. Znate, mislila sam da činim uvredu čovječanstvu jer sam katolikinja, a nisam oženjena i u sebi sam nosila toliku krivnju. U mojim 30-ima nije se zapravo radilo o tome da budem seksi. Bilo je to da vaše tijelo radi kako biste nešto stvorili", rekla je te dodala kako je sa 40 osvijestila sebe te da je to desetogodišnje putovanje bilo mukotrpno. Iako je prije govorila kako joj je žao što nevinost nije izgubila ranije, s druge strane taj imidž seksi djevice proslavio ju je te je zbog toga u osamdesetima bila još poželjnija.

Čitajte i: Brooke Shields kaže da je intervju koji je u mladosti dala za slavnu novinarku bio gotovo kriminalan

Nedavno je dala intervju u kojem se izjasnila kako danas gleda na svoje početke u svijetu showbusinessa, kada je nakon kampanje za Calvin Klein postala hiper-seksualizirana u medijima. Jedan od tih intervjua je onaj novinarki Barbari Walters, u kojem ju je pitala niz intimnih i napadnih pitanja o njenoj seksualnoj povijest, a s obzirom na sve spomenuto, o tome joj nije bilo lako pričati.

Linker
19. travanj 2024 13:08