celebrity ljubavi

Brooke Shields o slavnom bivšem: Liam Neeson me zaprosio, a onda se više nije javio

Brooke Shields o slavnom bivšem: Liam Neeson me zaprosio i onda samo nestao

Samo pravi obožavatelji ovih celebrityja znaju da su Brooke Shields i Liam Neeson bili ljubavni par početkom devedesetih. Zlatna američka djevojka, koja se proslavila reklamom za traperice Calvina Kleina i mladi irski glumac upoznali su se na jednoj od zabava na kojoj su se družili bogati i slavni te, nakon trenutne iskre, upustili u ljubavnu vezu.

image
Brooke Shields i Liam Neeson 1992. godine
FOTOGRAFIJE: JUDIE BURSTEIN/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA JUDIE BURSTEIN/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Počeli su hodati krajem 1991. godine, a u svojim ga je memoarima pod nazivom "There Was a Little Girl: The Real Story of My Mother and Me", opisala kao 'irskog glumca, 13 godina starijeg pijanca.

"Osvojio me umjetničkim nastupom, poezijom i lošim izborom za jeftin pinot grigio", napisala je Brooke 2014. prisjećajući se veze s Neesonom.

Par je bio nerazdvojan, a Brooke je priznala da je bila presretna što izlazi s pravom filmskom zvijezdom. Ipak, nakon prividnog vrhunca veze, za mladu je Brooke uslijedio veliki šok.

image
Brooke Shields i Liam Neeson 1992. godine
FOTOGRAFIJE: STEPHEN TRUPP/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA STEPHEN TRUPP/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Brooke tvrdi da ju je irski glumac zaprosio, a onda nestao bez traga i glasa

Nakon Božića, koji su proveli u društvu dobre kapljice, novi zaručnik Brooke Shields obznanio je svojoj dragoj da hitno mora otići u Los Angeles jer mu je poplavio stan.

"Rekla sam mu da me nazove kad stigne, na što je odgovorio: 'Ma tad će biti kasno, draga' i više se nije javio", prisjetila se slavna ljepotica.

"Jedan trenutak je bio tamo, a drugi ga više nije bilo. Bila sam u šoku", izjavila je Brooke za The Times.

Usprkos dramatičnoj izjavi, Brooke je kasnije priznala da se nakon nekog vremena Liam vratio i ponovno je zaprosio, no ona je odbila jer je znala što od njega može očekivati. Također je izjavila da je glumac, koji je u devedesetima hodao i s Helen Mirren, Juliom Roberts, Barbrom Streisand i Sinead O’Connor, bio 'žedan ženske pažnje'.

Čitajte i:

Lenny Kravitz o najvećoj ljubavi: ‘Kad sam ju ugledao na TV vodiču, rekao sam da će biti moja supruga‘

Obožavali su ih poput rock zvijezda: Stiže emisija o glamuroznim supermodelima devedesetih

Kelly Rowland objavila sretne vijesti i otkrila što joj je najbitnije: ‘Četrdeseta mi kuca na vrata‘

Linker
05. ožujak 2024 19:08